storytelling films.

What's your story?

”Dat ene moment, dat ene specifieke shot. Zo klein in haar vorm, maar zo groots in haar betekenis. Een lach, een traan, ontroering en verwondering. Dat ene beeld dat meer zegt dan duizend woorden. Dat ene deurtje openen die niemand nog geopend heeft. Een onbewandeld pad op durven gaan met vertrouwen en lef, omdat we in heel ons wezen voelen dat we juist daar moeten zijn. Dát is wat Okay Studios doet.”

– Kaylee Meijer

eye cathing films
with a story.

Okay Studios is een allround videoproductiebedrijf die de kern raakt van jouw bedrijf door middel van storytelling. Storytelling zorgt ervoor dat jij ‘top of mind’ bent en blijft bij jouw klanten op een onderscheidende en ludieke manier. Dit doen wij door een wereld te creëren waarin eenieder zoals jij en ik worden geraakt. 

Wij maken films die het hart van jouw doelgroep raakt én wij maken alleen films die óns hart raken. Wij zijn allemaal stuk voor stuk gepassioneerd en uiterst professioneel in het maken van storytelling video’s. We werken met de beste specialisten op ieder departement: van het schrijven van het script tot het componeren van de muziek.

De manier waarop we een verhaal vertellen, jouw de emoties laten voelen en de beelden cinematisch tot leven brengen is iets waar wij onderscheidend en uniek in zijn.

Zullen we alles gewoon net even iets anders doen?

Our latest Projects

WOW Factor - After Killing

Music by WOW Factor (Ronald Gerritzen & Michel Florijn, featuring Armanda ten Brink) – the-wowfactor.com/
Published by OPM Records, New York

 

Geschreven en geregisseerd door Guido Coppis.

Commercial - #Allesgoed

Alles gaat goed, toch?

 

Geschreven en geregisseerd door Guido Coppis.

Film Trailer - Stille Storm

Dit is een trailer van de short film over een jongen, die zich na de traumatische dood van zijn ouders uit zijn depressie moet zien te knokken.

 

Geschreven en geregisseerd door Guido Coppis.

check out some more projects

thinking outside
the box is our motto

Door het ‘op het oog’ onmogelijke, mogelijk te maken. 

Door in dat kortstondige moment waarop de kijker wordt meegenomen in het verhaal iemands wereld even stil te laten staan of juist te verbreden.

Een ander perspectief te geven, een verandering, een wake-up call. Het raakt.

En dan is de ultieme vraag: Is er een wereld die ik (nog) niet ken?

how we work

1. Introduction

Eerst willen we jou als persoon en het bedrijf goed leren kennen. Zodat we het filmscenario op de juiste manier kunnen gaan schrijven en uitwerken.  

2. Production

We regelen alles van A tot Z om jouw script daadwerkelijk te kunnen gaan verfilmen. Denk aan geschikte locaties, acteurs, producten, planningen en draaiboeken. 

3. shoot the film

Are you ready for set? Action! 
We verfilmen het scenario van jouw film. 

 

4. Editing

Alle voorgaande processen komen nu samen in de montage. Met liefde maken wij jouw film nu helemaal af.

 

Our
clients