short films

WITH A STORY.

shortfilms
with a story.

Een shortfilm wordt gespeeld door acteurs en opgenomen alsof het een echte speelfilm zou zijn. Het verschil is alleen dat een short film gemiddeld tussen de 1,5 minuut – 10 minuten duurt en een speelfilm circa. 120 minuten.  

Een short film is niet voor iedereen. Het doel van een short film is niet om je product of dienst te verkopen, maar om mensen ergens van bewust te maken. 

Wil je dus herkenning, zichtbaarheid en/of naamsbekendheid creëren dan zou een short film iets voor je kunnen zijn. Een short film is goed voor je imago en/of bewustwording en blijft veel beter hangen dan een stuk tekst of een presentatie. Vaak worden short films ingezet bij bijvoorbeeld voorlichtingsdagen, in de zorg, klinieken, politie, brandweer e.d. en ook voor jouw bedrijf of organisatie kan dit super sterk werken. Denk aan een video over hoe verslaving sneaky naar binnen kruipt, het naspelen van een situaties ter constructie of realisatie, of een realistische shortfilm over hoe anorexia werkt vanbinnen. Je kunt er veel diverse onderwerpen aan hangen. 

Een ontworpen en geschreven script op basis van jullie input, een volledige filmcrew met camera, licht en hoogwaardig geluid, professionele acteurs, sound design, gebruik van high-end apparatuur. Een flinke dosis creativiteit en kunde. Dát is wat je kunt verwachten als je echt gaat voor een hoogwaardige kwaliteit commercial bij Okay Studios!

Ben jij benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan gratis en vrijblijvend jouw filmpitch afspraak in. Lees hier meer over door op de onderstaande button te klikken.

What can we do for you?

Een film ontwikkelen van A tot Z. Het bedenken en schrijven van het script tot aan de final oplevering van de film in diverse formaten en resoluties.

De volledige pre-productie: vergaderingen, contact, planningen, draaiboeken en het regelen van filmlocaties en/of een studio, 

Je geluid op hele hoge kwaliteit laten afmixen, unieke sound design en muziek op maat laten componeren in de bijzondere geluidsstudio ‘Omnisound’.
Denk aan: digitale muziek, live muzikanten, zangers/zangeressen, een orchest of koor. 

Kies bestaande muziek uit onze muzieklibary met licenties

Professionele stem- en filmacteurs casten en inplannen, zonder hele hoge buy-out of agency kosten (mits het voor televisie is).

Specifieke houten producten op maat laten bouwen. (denk aan een voetstuk voor je product, een tafel, kast e.d.)

 

check out some more projects >

thinking outside
the box is our motto

Door het ‘op het oog’ onmogelijke, mogelijk te maken. 

Door in dat kortstondige moment waarop de kijker wordt meegenomen in het verhaal iemands wereld even stil te laten staan.

Of juist te verbreden.

Een ander perspectief te geven

Een verandering 

Een wake-up call

Het raakt.

En dan is de ultieme vraag: Is er een wereld die ik (nog) niet ken?

En dat is wat Okay Studios wil dat video doet.

how we work

1. Introduction

Eerst willen we jou als persoon en het bedrijf goed leren kennen. Zodat we het filmscenario op de juiste manier kunnen gaan schrijven en uitwerken.  

2. Production

We regelen alles van A tot Z om jouw script daadwerkelijk te kunnen gaan verfilmen. Denk aan geschikte locaties, acteurs, producten, planningen en draaiboeken. 

3. shoot the film

Are you ready for set? Action! 
We verfilmen het scenario van jouw film. We komen met een volledige filmcrew van camera- licht en geluidsoperators en de acteurs.

4. Editing

Alle voorgaande processen komen nu samen in de montage. Met liefde maken wij jouw film nu helemaal af. Beeld, muziek, geluid, sound design en kleurbewerkingen. Let’s go!

Our
clients

FAQ

Meest gestelde vragen & antwoorden.

Neehoor, helemaal niet zelfs.

Je kunt naar ons toekomen met een ‘doel’. Bijvoorbeeld: ”we willen dat mensen de waarde en effecten van onze behandeling gaan zien” of ”we willen dat mensen uitkijken met vuurwerk” en met dat doel gaan wij aan de slag. We houden samen een brainstormsessie waarin wij jou en het bedrijf willen leren kennen en zullen jou veel vragen gaan stellen. Op deze manier kunnen wij met jouw input, onze kennis en expertise tot een filmscript komen die helemaal aansluit bij jou, je bedrijf, je doel en doelgroep. 

Wij zijn echt gespecialiseerd in storytelling. Om een goede high-end storytelling shortfilm te maken hebben we de juiste tijd, mensen en middelen nodig. Denk aan scenaristen, locaties, een regisseur, componisten, filmacteurs, licht-, geluid en camera operators, assistenten en high-end filmapparatuur. 

We willen alles perfect doen. Elk klein detail dat je ziet in een film, daar is over nagedacht. Zelfs het hele kleine mini kaarsje rechts achterin of de hoeveelheid boeken in een boekenkast. Kijk maar
eens ;-).

De kosten voor een videoproductie is echt maatwerk, daarom is het lastig te bepalen wat jouw film zal gaan kosten. We kunnen het klein en simpel houden, maar ook groots aanpakken. De kosten liggen gemiddeld rond de 5.000,-.

Wij richten ons echt op (online) commercials met hoge kwaliteit waarin ons starttarief per film rond de 5.000,- ligt. Dus bij ons kan dit niet.

Daarentegen hebben wij wel een ander label die zich minder richt op storytelling en meer op corporate video’s. Denk dan aan een zakelijke informatieve film. Daar zou je zo’n soort video kunnen bestellen tegen een lager tarief. Bekijk de website: www.okaymedia.nl

Met een shortfilm is het niet mogelijk om 2 films per dag op te nemen.

Dit is erg afhankelijk vanuit welk concept we gaan werken. Gemiddeld duurt het maken van een shortfilm van A tot Z
6-10 weken.

Contact us