SPOKEN WORD FILMS

WITH A STORY.

SPOKEN WORD FILMS
with a story.

Een Spoken Word film is een film waarbij gebruik wordt gemaakt van een monoloog in gesproken tekst die versterkt wordt door cinematische beelden. Het is een unieke manier om jouw visie, verhaal of idee in beeld te brengen. Een spoken word film wordt gespeeld door acteurs en opgenomen in losse scenes die zich verbinden tot een volledige video.

Een Spoken Word film kan jouw visie, missie of passie heel erg sterk naar voren brengen en tot uiting laten komen. Geen standaard praatjes en plaatjes, maar we vertellen het échte verhaal. Één van onze scenaristen, Nisse, is geboren met het talent om van alle input die hij krijgt, een prachtig verhaal te kunnen schrijven. Eentje die past als een jas bij jouw bedrijf en waarvan je zegt: “Ik had het niet beter kunnen verwoorden”. 

Spoken word kan op vele manieren ingericht en ingezet worden. Het kan bij ieder bedrijf en organisatie passend zijn. Ben jij benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Plan gratis en vrijblijvend jouw filmpitch afspraak in. Lees hier meer over door op de onderstaande button te klikken.

What can we do for you?

Een film ontwikkelen van A tot Z. Het bedenken en schrijven van het script tot aan de final oplevering van de film in diverse formaten en resoluties.

De volledige pre-productie: vergaderingen, contact, planningen, draaiboeken en het regelen van filmlocaties en/of een studio, 

Je geluid op hele hoge kwaliteit laten afmixen, unieke sound design en muziek op maat laten componeren in de bijzondere geluidsstudio ‘Omnisound’.
    Denk aan: digitale muziek, live muzikanten, zangers/zangeressen, een orkest, koor of kies bestaande muziek uit onze libery incl. licenties.

Professionele stem- en filmacteurs casten en inplannen, zonder hele hoge buy-out of agency kosten (mits het voor televisie is).

Specifieke filmproducten op maat laten maken. (Denk aan een houten kast, voetstuk, tafel etc.)

Spoken Word Film van Okay Studios.

check out some more projects

thinking outside
the box is our motto

Door het ‘op het oog’ onmogelijke, mogelijk te maken. 

Door in dat kortstondige moment waarop de kijker wordt meegenomen in het verhaal iemands wereld even stil te laten staan.

Of juist te verbreden.

Een ander perspectief te geven

Een verandering 

Een wake-up call

Het raakt.

En dan is de ultieme vraag: Is er een wereld die ik (nog) niet ken?

En dat is wat Okay Studios wil dat video doet.

1. Introduction

Eerst willen we jou als persoon en het bedrijf goed leren kennen. Zodat we het filmscenario op de juiste manier kunnen gaan schrijven en uitwerken.  

2. Production

We regelen alles van A tot Z om jouw script daadwerkelijk te kunnen gaan verfilmen. Denk aan geschikte locaties, acteurs, producten, planningen en draaiboeken. 

3. shoot the film

Are you ready? Set. Action!
We verfilmen het scenario van jouw film. We komen met een volledige filmcrew van camera- licht en geluidsoperators en de acteurs.

4. Editing

Alle voorgaande processen komen nu samen in de montage. Met liefde maken wij jouw film nu helemaal af. Beeld, muziek, geluid, sound design en kleurbewerkingen. Let’s go!

Our
clients

FAQ

Meest gestelde vragen & antwoorden.

Neehoor, helemaal niet zelfs.

Je kunt naar ons toekomen met een ‘doel’. Bijvoorbeeld: ”we willen graag meer naamsbekendheid” of ”we willen ons imago versterken” en met dat doel gaan wij aan de slag. We houden samen een brainstormsessie waarin wij jou en het bedrijf willen leren kennen en zullen jou veel vragen gaan stellen. Op deze manier kunnen wij met jouw input, onze kennis en expertise tot een filmscript komen die helemaal aansluit bij jou, je bedrijf, je doel en doelgroep. 

Wij zijn echt gespecialiseerd in storytelling. Om een goede high-end Spoken Word Film te maken hebben we de juiste tijd, mensen en middelen nodig. Denk aan scenaristen, locaties, filmacteurs, licht-, geluid en camera operators, assistenten en high-end filmapparatuur. 

We willen alles perfect doen. Elk klein detail dat je ziet in een film, daar is over nagedacht. Zelfs het hele kleine mini kaarsje rechts achterin of de hoeveelheid boeken in een boekenkast.
Kijk maar eens ;-).

De kosten voor een videoproductie is echt maatwerk, daarom is het lastig te bepalen wat jouw film zal gaan kosten. We kunnen het klein en simpel houden, maar ook groots aanpakken. De kosten starten vanaf 5.000,-.

Wij richten ons echt op (online) commercials met hoge kwaliteit waarin ons starttarief per film rond de 5.000,- ligt. Dus bij ons kan dit niet.

Daarentegen hebben wij wel een ander label die zich minder richt op storytelling en meer op corporate video’s. Daar zou je een bedrijfsvideo kunnen bestellen tegen een lager tarief. Bekijk de website: www.okaymedia.nl

Door het filmscript korter te maken en de filmdag effectief in te plannen is het soms mogelijk om 2 films per dag te kunnen opnemen. 

Dit is erg afhankelijk vanuit welk concept we gaan werken. Gemiddeld duurt het maken van een Spoken Word Film van A tot Z
2-6 weken.

Contact us