TV COMMERCIAL LATEN MAKEN ALPHEN AAN DEN RIJN

What's your story?

TV Reclame laten maken Alphen aan den Rijn

TV reclames laten maken Alphen aan den Rijn TV commercial laten maken Alphen aan den Rijn

Dat ene moment, dat ene specifieke shot. Zo klein in haar vorm, maar zo groots in haar betekenis. Een lach, een traan, ontroering en verwondering. Dat ene beeld dat meer zegt dan duizend woorden. Dat ene deurtje openen die niemand nog geopend heeft. Een onbewandeld pad op durven gaan met vertrouwen en lef, omdat we in heel ons wezen voelen dat we juist daar moeten zijn.
Dát is wat Okay Studios doet.” 
– Kaylee Meijer

tv commercials with a story.

Welkom bij Okay Studios, jouw allround videoproductiebedrijf dat de essentie van jouw bedrijf weet te vangen doormiddel van meeslepende storytelling. Onze op maat gemaakte TV commercials zorgen ervoor dat jouw merk ’top of mind’ blijft bij jouw klanten, op een onderscheidende en speelse manier. Stap met ons in een wereld waarin iedereen, zoals jij en ik, wordt geraakt.TV reclames laten maken Alphen aan den Rijn

Bij Okay Studios creëren we niet alleen TV-reclames die het hart van jouw doelgroep raken, maar ook films die ons eigen hart beroeren. Elk project wordt met passie en uiterste professionaliteit aangepakt, om zo boeiende storytelling video’s te maken. Ons team bestaat uit de beste specialisten op elk gebied, van het schrijven van het script tot het componeren van de muziek.

Het is onze unieke kracht om verhalen op een meeslepende manier te vertellen, waarbij we jouw emoties laten spreken en de beelden tot leven laten komen als een cinematografische ervaring. Bij Okay Studios doen we het graag net even anders.

Durf je het aan? Laten we samen alles naar een hoger niveau tillen!

TV reclames laten maken Alphen aan den Rijn

TV Reclame laten maken Alphen aan den Rijn

TV commercial laten maken Alphen aan den Rijn

Volledige productie op maat gemaakt van het schrijven van het script tot aan de eindmontage.

Audio & Music Department

Van een professionele audiomix en sound design, naar gecomponeerde muziek met grote buitenlandse orkesten.

VFX & Colour Department

Van visuele filmeffecten tot cinematische filmlooks met elk detail op de juiste plek.

In-House Castingbureau

Voor allerlei type filmacteurs en actrices zonder buy-out kosten of agency fees.

TV COMMERCIAL LATEN MAKEN ALPHEN AAN DEN RIJN

Bij Okay Studios zetten we in op TV commercials met een meeslepend verhaal. Wanneer heb jij voor het laatst een commercial gezien die je écht raakte? Die je aan het denken zette, liet lachen of een brok in je keel bezorgde? Wij begrijpen het geheim achter deze impactvolle commercials en willen jou laten ervaren hoe krachtig storytelling kan zijn.

In de huidige tijd draait het meer om de beleving dan alleen om het product zelf. Mensen willen meegenomen worden op een emotionele reis, een verhaal dat hen raakt en betrekt bij jouw merk. Daarom geloven wij sterk in het laten zien van de betekenis en waarden van jouw merk, in plaats van ze simpelweg te vertellen.

Bij Okay Studios streven we naar een hoogwaardige kwaliteit voor elke commercial die we creëren. Ons team ontwerpt en schrijft het script op basis van jouw input. We werken met een volledige filmcrew, bestaande uit experts in camera, licht en geluid, om de perfecte beelden te creëren. We maken gebruik van professionele acteurs en voegen sound design toe om de emotie te versterken. Onze commitment aan creativiteit en vakmanschap staat garant voor een resultaat dat jouw verwachtingen zal overtreffen.

Als je écht wilt gaan voor een TV commercial van topkwaliteit, ben je bij Okay Studios aan het juiste adres!

TV commercial laten maken Alphen aan den Rijn

Our latest commercials

TV Reclame laten maken Alphen aan den Rijn

Video afspelen

Commercial - #Allesgoed

WAAROM KIEZEN VOOR OKAY STUDIOS VOOR JOUW TV COMMERCIAL?

Met een schat aan ervaring in het creëren van impactvolle TV-commercials, staat Okay Studios klaar om jouw reclamefilm van begin tot eind te ontwikkelen. Van het smeden van het filmscenario tot de voltooiing van het project, stellen wij altijd jouw doelen centraal. Daarnaast gaan we een stap verder door met je mee te denken over de marketingaspecten van de content. Bij ons ben je verzekerd van een allesomvattende aanpak die jouw merk en boodschap naar nieuwe hoogten tilt.

🎥 Hoe kunnen we dit op een aantrekkelijke manier presenteren in een meeslepend verhaal?

🎥 Op welke manier bereiken we effectief de doelgroep?

🎥 Hoe integreren we alle informatie op een creatieve en ludieke wijze in de video?

Okay Studios is er voor jou, en we staan altijd klaar om met je mee te denken en te kijken hoe we jouw potentiële klanten het beste kunnen bereiken. Naast TV commercials bieden we ook andere diensten aan, zoals Spoken Word Films, videoclips en online commercials & advertenties. Kies voor Okay Studios en laat ons jouw visie tot leven brengen!

Hoe maken wij jouw TV commercial in 6 stappen?

TV commercial laten maken Alphen aan den Rijn

1. Bak koffie!

In eerste instantie maken we graag uitgebreid kennis en houden we een gezamenlijke brainstormsessie om ideeën te verkennen, mogelijkheden te bespreken, de gewenste boodschap te definiëren en natuurlijk om meer over jullie te weten te komen!

2. Concept ontwikkeling

Na de inspirerende brainstormsessie nemen we de pen ter hand om de initiële ideeën te verfijnen, het concept verder uit te werken en uiteindelijk tot een definitief filmscenario te komen.

2. Filmen

En dan is het moment aangebroken... Na uitvoerig te hebben nagedacht over het concept, is het nu tijd om het daadwerkelijk tot leven te brengen op film. De cameraman, regisseur, acteurs en andere teamleden zijn gereed voor actie!

3. Montage

Nadat alle opnames zijn gemaakt, worden ze samengevoegd tijdens het montageproces. Beelden, kleuren en animaties worden harmonieus gecombineerd en vormen één geheel, terwijl we de finishing touch aanbrengen met titels en andere visuele elementen.

4. Audio & Muziek

Zodra de film voltooid is, wordt deze overgedragen aan onze audio-afdeling. Hier wordt met zorg de audiomix uitgevoerd, sound design toegepast en speciaal voor deze video wordt er originele muziek bedacht, geschreven en gecomponeerd, zonder gebruik te maken van bestaande muziekjes.​

5. Oplevering

Na de afronding is er ruimte voor feedback en dan is het moment eindelijk daar... Het magische eindresultaat. We kunnen nu LIVE gaan met de nieuwste TV commercial!

KOSTEN
TV COMMERCIAL
LATEN MAKEN

Benieuwd naar de tarieven voor het laten maken van een TV commercial? Bij Okay Studios bieden we altijd maatwerk, omdat de kosten afhangen van jouw specifieke wensen en budget. Onze tarieven beginnen vanaf 7.500,- euro ex BTW, maar kunnen per project variëren. Wil je een idee krijgen van de kosten voor jouw TV commercial? Beantwoord dan alvast de volgende vragen per mail:

🎥 Hoe lang moet jouw commercial zijn? Bijvoorbeeld: 15, 30 of 60 seconden?

🎥 Verwacht je op verschillende locaties te filmen?

🎥 Wil je gebruik maken van een voice-over of liever werken met professionele filmacteurs?

Bij het opstellen van het productieproces van jouw reclamefilm houden we rekening met zowel jouw budget als jouw doelstellingen. Jouw wensen zijn altijd de basis van ons werk. Als je meer wilt weten over de mogelijkheden binnen jouw budget, aarzel dan niet om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wij helpen je graag om een indrukwekkende TV commercial te creëren die jouw boodschap effectief overbrengt!

Vraag jouw offerte aan voor een TV commercial laten maken.

Okay Studios

Our
clients