TV COMMERCIAL LATEN MAKEN ASSEN

What's your story?

TV Reclame laten maken Assen

TV reclames laten maken Assen TV commercial laten maken Assen

Dat ene moment, dat ene specifieke shot. Zo klein in haar vorm, maar zo groots in haar betekenis. Een lach, een traan, ontroering en verwondering. Dat ene beeld dat meer zegt dan duizend woorden. Dat ene deurtje openen die niemand nog geopend heeft. Een onbewandeld pad op durven gaan met vertrouwen en lef, omdat we in heel ons wezen voelen dat we juist daar moeten zijn.
Dát is wat Okay Studios doet.” 
– Kaylee Meijer

tv commercials with a story.

Welkom bij Okay Studios, jouw veelzijdige videoproductiebedrijf dat de kern van jouw bedrijf weet te raken door middel van pakkende storytelling. Ons doel is om jou als ’top of mind’ bij jouw klanten te houden door unieke en ludieke TV commercials te maken. Stap met ons in een wereld waarin iedereen, inclusief jij en ik, geraakt wordt.TV reclames laten maken Assen

Bij Okay Studios creëren we niet alleen TV-reclames die het hart van jouw doelgroep raken, maar ook films die ons eigen hart beroeren. Elk project wordt met passie en uiterste professionaliteit behandeld, waarbij we ons specialiseren in het vertellen van meeslepende verhalen. Ons team bestaat uit toegewijde experts in verschillende disciplines, variërend van scriptwriting tot muziekcompositie.

Wat ons onderscheidt, is onze vaardigheid om emoties op te roepen en de beelden op een cinematografische manier tot leven te brengen. Onze unieke aanpak zorgt ervoor dat jouw boodschap opvalt en blijft hangen bij het publiek.

Ben jij klaar om de grenzen te verleggen? Laten we samen op avontuur gaan en alles net even anders doen!

TV reclames laten maken Assen

TV Reclame laten maken Assen

TV commercial laten maken Assen

Volledige productie op maat gemaakt van het schrijven van het script tot aan de eindmontage.

Audio & Music Department

Van een professionele audiomix en sound design, naar gecomponeerde muziek met grote buitenlandse orkesten.

VFX & Colour Department

Van visuele filmeffecten tot cinematische filmlooks met elk detail op de juiste plek.

In-House Castingbureau

Voor allerlei type filmacteurs en actrices zonder buy-out kosten of agency fees.

TV COMMERCIAL LATEN MAKEN ASSEN

Kom naar Okay Studios voor TV commercials met een meeslepend verhaal. Wanneer heb jij voor het laatst een commercial gezien die je echt raakte? Die je aan het denken zette, deed lachen, of je een brok in je keel bezorgde? Bij ons begrijpen we het geheim achter dergelijke impactvolle commercials en we willen jou laten ervaren hoe krachtig storytelling kan zijn.

In deze moderne tijd draait het niet alleen om het product zelf, maar vooral om de beleving. Mensen willen meegenomen worden op een emotionele reis, een verhaal dat hen raakt en betrekt bij jouw merk. Daarom geloven wij sterk in het laten zien van de betekenis en waarden van jouw merk, in plaats van ze simpelweg te vertellen.

Bij Okay Studios streven we naar niets minder dan hoogwaardige kwaliteit voor elke commercial die we creëren. Ons toegewijde team ontwerpt en schrijft het script op basis van jouw input. We werken samen met een volledige filmcrew, bestaande uit experts in camera, licht en geluid, om de perfecte beelden te creëren. We maken gebruik van professionele acteurs en voegen sound design toe om de emotie te versterken. Onze passie voor creativiteit en vakmanschap staat garant voor een resultaat dat jouw verwachtingen zal overtreffen.

Als je op zoek bent naar een TV commercial van topkwaliteit, ben je bij Okay Studios aan het juiste adres!

TV commercial laten maken Assen

Our latest commercials

TV Reclame laten maken Assen

Video afspelen

Commercial - #Allesgoed

WAAROM KIEZEN VOOR OKAY STUDIOS VOOR JOUW TV COMMERCIAL?

Bij Okay Studios hebben we een schat aan ervaring in het creëren van pakkende TV-commercials, en we staan klaar om jouw reclamefilm van begin tot eind te realiseren. Met een toegewijd team nemen we jouw doelen als onze prioriteit, van het ontwikkelen van het filmscenario tot de voltooiing van het project. Bovendien gaan we nog een stap verder door met je mee te denken over de marketingaspecten van de content. Bij ons kun je rekenen op een allesomvattende aanpak die jouw merk en boodschap naar nieuwe hoogten tilt.

🎥 Hoe kunnen we dit op een boeiende manier presenteren en vertalen naar een meeslepend verhaal?

🎥 Op welke manier bereiken we jouw doelgroep op effectieve wijze?

🎥 Hoe kunnen we alle informatie op een ludieke en integrerende manier in de video verwerken?

Okay Studios is er voor jou, en we zullen altijd klaarstaan om met je mee te denken en te ontdekken hoe we jouw potentiële klanten het beste kunnen bereiken. Naast TV commercials bieden we ook andere diensten aan, zoals Spoken Word Films, videoclips en online commercials & advertenties.

Kies Okay Studios en laat ons jouw visie vakkundig tot leven brengen in een krachtige en gedenkwaardige TV commercial!

Hoe maken wij jouw TV commercial in 6 stappen?

TV commercial laten maken Assen

1. Bak koffie!

In eerste instantie maken we graag uitgebreid kennis en houden we een gezamenlijke brainstormsessie om ideeën te verkennen, mogelijkheden te bespreken, de gewenste boodschap te definiëren en natuurlijk om meer over jullie te weten te komen!

2. Concept ontwikkeling

Na de inspirerende brainstormsessie nemen we de pen ter hand om de initiële ideeën te verfijnen, het concept verder uit te werken en uiteindelijk tot een definitief filmscenario te komen.

2. Filmen

En dan is het moment aangebroken... Na uitvoerig te hebben nagedacht over het concept, is het nu tijd om het daadwerkelijk tot leven te brengen op film. De cameraman, regisseur, acteurs en andere teamleden zijn gereed voor actie!

3. Montage

Nadat alle opnames zijn gemaakt, worden ze samengevoegd tijdens het montageproces. Beelden, kleuren en animaties worden harmonieus gecombineerd en vormen één geheel, terwijl we de finishing touch aanbrengen met titels en andere visuele elementen.

4. Audio & Muziek

Zodra de film voltooid is, wordt deze overgedragen aan onze audio-afdeling. Hier wordt met zorg de audiomix uitgevoerd, sound design toegepast en speciaal voor deze video wordt er originele muziek bedacht, geschreven en gecomponeerd, zonder gebruik te maken van bestaande muziekjes.​

5. Oplevering

Na de afronding is er ruimte voor feedback en dan is het moment eindelijk daar... Het magische eindresultaat. We kunnen nu LIVE gaan met de nieuwste TV commercial!

KOSTEN
TV COMMERCIAL
LATEN MAKEN

Wil je weten wat het kost om een TV commercial te laten maken? Bij Okay Studios begrijpen we dat elke commercial maatwerk is en afhangt van jouw specifieke wensen en budget. Onze tarieven beginnen vanaf 7.500,- euro ex BTW, maar kunnen per project variëren. We horen graag meer over jouw plannen om een offerte op maat te kunnen maken. Stuur ons een e-mail met de volgende informatie:

🎥 Hoe lang moet jouw commercial zijn? Bijvoorbeeld: 15, 30 of 60 seconden?

🎥 Verwacht je op meerdere locaties te filmen?

🎥 Heb je interesse in een voice-over of wil je liever werken met professionele filmacteurs?

Bij het plannen van het productieproces van jouw reclamefilm houden we rekening met zowel jouw budget als jouw doelstellingen. Jouw visie en wensen staan centraal in ons werk. Aarzel niet om vrijblijvend een offerte aan te vragen, zodat we je kunnen helpen om een geweldige TV commercial te realiseren die jouw boodschap op een krachtige manier overbrengt!

Vraag jouw offerte aan voor een TV commercial laten maken.

Okay Studios

Our
clients