TV COMMERCIAL LATEN MAKEN BORGER

What's your story?

TV Reclame laten maken Borger

TV reclames laten maken Borger TV commercial laten maken Borger

Dat ene moment, dat ene specifieke shot. Zo klein in haar vorm, maar zo groots in haar betekenis. Een lach, een traan, ontroering en verwondering. Dat ene beeld dat meer zegt dan duizend woorden. Dat ene deurtje openen die niemand nog geopend heeft. Een onbewandeld pad op durven gaan met vertrouwen en lef, omdat we in heel ons wezen voelen dat we juist daar moeten zijn.
Dát is wat Okay Studios doet.” 
– Kaylee Meijer

tv commercials with a story.

Welkom bij Okay Studios, een veelzijdig videoproductiebedrijf dat zich richt op het vertellen van boeiende verhalen die de essentie van jouw bedrijf vangen. Ons doel is om jouw merk in het geheugen van jouw klanten te graveren met unieke en speelse TV commercials. We nemen je mee naar een wereld waarin iedereen, inclusief jij en ik, emotioneel wordt geraakt.TV reclames laten maken Borger

Bij Okay Studios maken we niet alleen TV-reclames die het hart van jouw doelgroep raken, maar ook films die ons diep raken. Elk project wordt met passie en professionaliteit aangepakt, en we zijn gespecialiseerd in het creëren van meeslepende video’s met een sterk verhaal. Ons team bestaat uit ervaren professionals op alle gebieden, van scriptwriting tot muziekcompositie.

Wat ons echt uniek maakt, is onze gave om emoties te laten spreken en de beelden tot leven te brengen als een filmische ervaring. Onze aanpak zorgt ervoor dat jouw boodschap opvalt en bijblijft bij het publiek.

Ben je klaar om een nieuwe weg in te slaan? Laten we samen iets buitengewoons creëren!

TV reclames laten maken Borger

TV Reclame laten maken Borger

TV commercial laten maken Borger

Volledige productie op maat gemaakt van het schrijven van het script tot aan de eindmontage.

Audio & Music Department

Van een professionele audiomix en sound design, naar gecomponeerde muziek met grote buitenlandse orkesten.

VFX & Colour Department

Van visuele filmeffecten tot cinematische filmlooks met elk detail op de juiste plek.

In-House Castingbureau

Voor allerlei type filmacteurs en actrices zonder buy-out kosten of agency fees.

TV COMMERCIAL LATEN MAKEN BORGER

Ontdek de kracht van TV commercials met een meeslepend verhaal bij Okay Studios. Wanneer heb jij voor het laatst een commercial gezien die echt impact maakte? Die je aan het denken zette, liet lachen, of je emoties raakte? Bij ons begrijpen we het geheim achter dergelijke betoverende commercials en we willen jou laten ervaren hoe storytelling het verschil kan maken.

In de hedendaagse wereld draait het niet alleen om het product zelf, maar vooral om de beleving. Mensen willen zich verbonden voelen met een merk, meegenomen worden op een emotionele reis. Daarom geloven wij sterk in het tonen van de essentie en waarden van jouw merk, in plaats van ze simpelweg te vertellen.

Bij Okay Studios gaan we voor niets minder dan hoogwaardige kwaliteit in elke commercial die we maken. Ons toegewijde team ontwerpt en schrijft het script op basis van jouw wensen. We werken samen met een volledige filmcrew, bestaande uit experts in camera, licht en geluid, om de perfecte beelden te creëren. We maken gebruik van professionele acteurs en voegen sound design toe om de emotie te versterken. Onze passie voor creativiteit en vakmanschap zorgt voor een resultaat dat jouw verwachtingen zal overtreffen.

Wil je een TV commercial van topkwaliteit? Zoek niet verder dan Okay Studios!

TV commercial laten maken Borger

Our latest commercials

TV Reclame laten maken Borger

Video afspelen

Commercial - #Allesgoed

WAAROM KIEZEN VOOR OKAY STUDIOS VOOR JOUW TV COMMERCIAL?

Bij Okay Studios hebben we uitgebreide ervaring in het creëren van indrukwekkende TV-commercials, en we staan klaar om jouw reclamefilm van begin tot eind te realiseren. Met een toegewijd team zetten we jouw doelen altijd op de eerste plaats, vanaf het ontwikkelen van het filmscenario tot het voltooien van het project. Bovendien gaan we een stap verder door actief mee te denken over de marketingaspecten van de content. Bij ons kun je vertrouwen op een allesomvattende aanpak die jouw merk en boodschap naar nieuwe hoogten tilt.

🎥 Hoe kunnen we dit aantrekkelijk presenteren en transformeren tot een meeslepend verhaal?

🎥 Op welke manier bereiken we op effectieve wijze jouw doelgroep?

🎥 Hoe kunnen we alle informatie op een speelse en naadloze manier in de video integreren?

Okay Studios staat voor je klaar en we zijn altijd bereid om met je samen te werken en te ontdekken hoe we jouw potentiële klanten het beste kunnen bereiken. Naast TV commercials bieden we ook andere diensten aan, zoals Spoken Word Films, videoclips en online commercials & advertenties.

Kies Okay Studios en laat ons jouw visie op professionele wijze tot leven brengen in een krachtige en gedenkwaardige TV commercial!

Hoe maken wij jouw TV commercial in 6 stappen?

TV commercial laten maken Borger

1. Bak koffie!

In eerste instantie maken we graag uitgebreid kennis en houden we een gezamenlijke brainstormsessie om ideeën te verkennen, mogelijkheden te bespreken, de gewenste boodschap te definiëren en natuurlijk om meer over jullie te weten te komen!

2. Concept ontwikkeling

Na de inspirerende brainstormsessie nemen we de pen ter hand om de initiële ideeën te verfijnen, het concept verder uit te werken en uiteindelijk tot een definitief filmscenario te komen.

2. Filmen

En dan is het moment aangebroken... Na uitvoerig te hebben nagedacht over het concept, is het nu tijd om het daadwerkelijk tot leven te brengen op film. De cameraman, regisseur, acteurs en andere teamleden zijn gereed voor actie!

3. Montage

Nadat alle opnames zijn gemaakt, worden ze samengevoegd tijdens het montageproces. Beelden, kleuren en animaties worden harmonieus gecombineerd en vormen één geheel, terwijl we de finishing touch aanbrengen met titels en andere visuele elementen.

4. Audio & Muziek

Zodra de film voltooid is, wordt deze overgedragen aan onze audio-afdeling. Hier wordt met zorg de audiomix uitgevoerd, sound design toegepast en speciaal voor deze video wordt er originele muziek bedacht, geschreven en gecomponeerd, zonder gebruik te maken van bestaande muziekjes.​

5. Oplevering

Na de afronding is er ruimte voor feedback en dan is het moment eindelijk daar... Het magische eindresultaat. We kunnen nu LIVE gaan met de nieuwste TV commercial!

KOSTEN
TV COMMERCIAL
LATEN MAKEN

Bent u benieuwd naar de kosten voor het laten maken van een TV commercial? Bij Okay Studios begrijpen we dat elke commercial maatwerk is en dat de prijs afhangt van uw specifieke wensen en budget. Onze tarieven beginnen bij 7.500,- euro excl. BTW, maar kunnen per project variëren. We ontvangen graag meer informatie over uw plannen, zodat we een offerte op maat kunnen maken. Stuur ons een e-mail met de volgende details:

🎥 Wat is de gewenste lengte van uw commercial? Bijvoorbeeld: 15, 30 of 60 seconden?

🎥 Verwacht u op meerdere locaties te filmen?

🎥 Heeft u interesse in een voice-over of wilt u liever werken met professionele filmacteurs?

Bij het plannen van het productieproces van uw reclamefilm houden we rekening met zowel uw budget als uw doelstellingen. Uw visie en wensen zijn van groot belang voor ons werk. Aarzel niet om vrijblijvend een offerte aan te vragen, zodat we u kunnen helpen om een overtuigende TV commercial te creëren die uw boodschap effectief communiceert!

Vraag jouw offerte aan voor een TV commercial laten maken.

Okay Studios

Our
clients