TV COMMERCIAL LATEN MAKEN BUITENPOST

What's your story?

TV Reclame laten maken Buitenpost

TV reclames laten maken Buitenpost TV commercial laten maken Buitenpost

Dat ene moment, dat ene specifieke shot. Zo klein in haar vorm, maar zo groots in haar betekenis. Een lach, een traan, ontroering en verwondering. Dat ene beeld dat meer zegt dan duizend woorden. Dat ene deurtje openen die niemand nog geopend heeft. Een onbewandeld pad op durven gaan met vertrouwen en lef, omdat we in heel ons wezen voelen dat we juist daar moeten zijn.
Dát is wat Okay Studios doet.” 
– Kaylee Meijer

tv commercials with a story.

Welkom bij Okay Studios, een allround videoproductiebedrijf dat zich volledig richt op het vertellen van meeslepende verhalen die de kern van jouw bedrijf raken. Onze missie is om jouw merk blijvend in het geheugen van jouw klanten te verankeren, door middel van unieke en creatieve TV commercials. Stap met ons in een wereld waarin emoties hoogtij vieren en waarin iedereen, inclusief jij en ik, diep geraakt wordt.TV reclames laten maken Buitenpost

Bij Okay Studios creëren we niet zomaar TV-reclames, we maken films die niet alleen het hart van jouw doelgroep raken, maar ook ons eigen hart beroeren. Elk project wordt met een ongeëvenaarde passie en professionele aanpak behandeld, met een bijzondere focus op boeiende storytelling video’s. Ons team bestaat uit getalenteerde experts in diverse disciplines, variërend van het schrijven van het script tot het componeren van de meeslepende muziek.

Onze kracht ligt in het vermogen om jouw emoties te laten resoneren en de beelden tot leven te brengen als een meesterlijk cinematografisch kunstwerk. We zijn er trots op dat we jouw boodschap op een unieke en onderscheidende manier kunnen overbrengen, waardoor jouw merk echt opvalt en bijblijft bij het publiek.

Ben je klaar om een nieuwe dimensie aan jouw videoproducties toe te voegen? Laten we samenwerken en alles naar een hoger niveau tillen!

TV reclames laten maken Buitenpost

TV Reclame laten maken Buitenpost

TV commercial laten maken Buitenpost

Volledige productie op maat gemaakt van het schrijven van het script tot aan de eindmontage.

Audio & Music Department

Van een professionele audiomix en sound design, naar gecomponeerde muziek met grote buitenlandse orkesten.

VFX & Colour Department

Van visuele filmeffecten tot cinematische filmlooks met elk detail op de juiste plek.

In-House Castingbureau

Voor allerlei type filmacteurs en actrices zonder buy-out kosten of agency fees.

TV COMMERCIAL LATEN MAKEN BUITENPOST

Ervaar de kracht van TV commercials met meeslepende verhalen bij Okay Studios. Wanneer heb je voor het laatst een commercial gezien die écht indruk maakte? Een die je aan het denken zette, een glimlach op je gezicht bracht, of je zelfs ontroerde? Bij ons begrijpen we het geheim achter deze betoverende commercials en we willen je laten zien hoe storytelling het verschil kan maken.

In de moderne wereld draait het niet alleen om het product zelf, maar vooral om de emotionele beleving. Mensen willen zich verbonden voelen met een merk, meegenomen worden op een boeiende reis. Daarom geloven wij sterk in het tonen van de essentie en waarden van jouw merk, in plaats van ze simpelweg te vertellen.

Bij Okay Studios gaan we voor niets minder dan topkwaliteit in elke commercial die we creëren. Ons toegewijde team ontwerpt en schrijft het script op basis van jouw visie. We werken samen met een volledige filmcrew, bestaande uit experts in camera, licht en geluid, om de perfecte beelden te creëren. We maken gebruik van professionele acteurs en voegen sound design toe om de emoties te versterken. Onze passie voor creativiteit en vakmanschap zorgt voor een resultaat dat jouw verwachtingen zal overtreffen.

Ben je klaar voor een TV commercial die écht impact maakt? Kies Okay Studios voor een onvergetelijke ervaring!

TV commercial laten maken Buitenpost

Our latest commercials

TV Reclame laten maken Buitenpost

Video afspelen

Commercial - #Allesgoed

WAAROM KIEZEN VOOR OKAY STUDIOS VOOR JOUW TV COMMERCIAL?

Okay Studios beschikt over uitgebreide ervaring in het creëren van onderscheidende TV-commercials, en wij zijn er helemaal klaar voor om jouw reclamefilm van begin tot eind te realiseren. Met een toegewijd team stellen wij jouw doelen altijd voorop, vanaf het ontwikkelen van het filmscenario tot de voltooiing van het project. Bovendien gaan we een stap verder door actief mee te denken over de marketingaspecten van de content. Bij ons kun je rekenen op een allesomvattende aanpak die jouw merk en boodschap naar nieuwe hoogten tilt.

🎥 Hoe kunnen we dit op een boeiende wijze presenteren en transformeren tot een meeslepend verhaal?

🎥 Op welke manier bereiken we op effectieve wijze jouw doelgroep?

🎥 Hoe kunnen we alle informatie naadloos en speels in de video verweven?

Okay Studios staat altijd voor je klaar, en we zijn enthousiast om samen met jou te ontdekken hoe we jouw potentiële klanten het beste kunnen bereiken. Naast TV commercials bieden we ook andere diensten aan, zoals Spoken Word Films, videoclips en online commercials & advertenties.

Kies Okay Studios en geef jouw visie de professionele en memorabele uitstraling die het verdient in een krachtige TV commercial!

Hoe maken wij jouw TV commercial in 6 stappen?

TV commercial laten maken Buitenpost

1. Bak koffie!

In eerste instantie maken we graag uitgebreid kennis en houden we een gezamenlijke brainstormsessie om ideeën te verkennen, mogelijkheden te bespreken, de gewenste boodschap te definiëren en natuurlijk om meer over jullie te weten te komen!

2. Concept ontwikkeling

Na de inspirerende brainstormsessie nemen we de pen ter hand om de initiële ideeën te verfijnen, het concept verder uit te werken en uiteindelijk tot een definitief filmscenario te komen.

2. Filmen

En dan is het moment aangebroken... Na uitvoerig te hebben nagedacht over het concept, is het nu tijd om het daadwerkelijk tot leven te brengen op film. De cameraman, regisseur, acteurs en andere teamleden zijn gereed voor actie!

3. Montage

Nadat alle opnames zijn gemaakt, worden ze samengevoegd tijdens het montageproces. Beelden, kleuren en animaties worden harmonieus gecombineerd en vormen één geheel, terwijl we de finishing touch aanbrengen met titels en andere visuele elementen.

4. Audio & Muziek

Zodra de film voltooid is, wordt deze overgedragen aan onze audio-afdeling. Hier wordt met zorg de audiomix uitgevoerd, sound design toegepast en speciaal voor deze video wordt er originele muziek bedacht, geschreven en gecomponeerd, zonder gebruik te maken van bestaande muziekjes.​

5. Oplevering

Na de afronding is er ruimte voor feedback en dan is het moment eindelijk daar... Het magische eindresultaat. We kunnen nu LIVE gaan met de nieuwste TV commercial!

KOSTEN
TV COMMERCIAL
LATEN MAKEN

Wilt u graag weten wat het kost om een TV commercial te laten maken? Bij Okay Studios begrijpen we dat elke commercial maatwerk is, en de prijs hangt af van uw specifieke wensen en budget. Onze tarieven beginnen vanaf 7.500,- euro exclusief BTW, maar kunnen variëren afhankelijk van het project. We horen graag meer over uw plannen, zodat we een gepersonaliseerde offerte kunnen opstellen. Stuur ons een e-mail met de volgende informatie:

🎥 Hoe lang moet uw commercial zijn? Bijvoorbeeld: 15, 30 of 60 seconden?

🎥 Verwacht u op meerdere locaties te filmen?

🎥 Bent u geïnteresseerd in een voice-over of verkiest u professionele filmacteurs?

Bij het plannen van het productieproces van uw reclamefilm houden we rekening met zowel uw budget als uw doelstellingen. Uw visie en wensen vormen de kern van ons werk. Aarzel niet om vrijblijvend een offerte aan te vragen, zodat we u kunnen helpen een impactvolle TV commercial te creëren die uw boodschap op een krachtige wijze overbrengt!

Vraag jouw offerte aan voor een TV commercial laten maken.

Okay Studios

Our
clients