TV COMMERCIAL LATEN MAKEN CALLANTSOOG

What's your story?

TV Reclame laten maken Callantsoog

TV reclames laten maken Callantsoog TV commercial laten maken Callantsoog

Dat ene moment, dat ene specifieke shot. Zo klein in haar vorm, maar zo groots in haar betekenis. Een lach, een traan, ontroering en verwondering. Dat ene beeld dat meer zegt dan duizend woorden. Dat ene deurtje openen die niemand nog geopend heeft. Een onbewandeld pad op durven gaan met vertrouwen en lef, omdat we in heel ons wezen voelen dat we juist daar moeten zijn.
Dát is wat Okay Studios doet.” 
– Kaylee Meijer

tv commercials with a story.

Okay Studios is een veelzijdig videoproductiebedrijf dat de kern van jouw bedrijf raakt via meeslepende verhalen. Door het creëren van TV commercials zorgen we ervoor dat jij blijvend ’top of mind’ bent bij jouw klanten, op een unieke en speelse manier. Dit realiseren we door een wereld te scheppen waarin zowel jij als ik worden geraakt.TV reclames laten maken Callantsoog

Onze kracht ligt in het maken van TV reclames die rechtstreeks het hart van jouw doelgroep raken. We kiezen alleen projecten waar ons eigen hart sneller van gaat kloppen. Met passie en uiterste professionaliteit vervaardigen we storytelling video’s die uitblinken. Onze samenwerking met de beste specialisten op elk vlak, van het schrijven van het script tot het componeren van de muziek, staat garant voor kwaliteit.

Onze unieke kracht schuilt in ons vermogen om een verhaal te vertellen dat emoties oproept, waardoor jij die emoties voelt en de beelden op een cinematografische manier tot leven komen. We zijn trots op onze distinctieve en unieke aanpak.

Dus, waarom zouden we niet gewoon alles een beetje anders aanpakken? Laten we samen de status quo doorbreken.

TV reclames laten maken Callantsoog

TV Reclame laten maken Callantsoog

TV commercial laten maken Callantsoog

Volledige productie op maat gemaakt van het schrijven van het script tot aan de eindmontage.

Audio & Music Department

Van een professionele audiomix en sound design, naar gecomponeerde muziek met grote buitenlandse orkesten.

VFX & Colour Department

Van visuele filmeffecten tot cinematische filmlooks met elk detail op de juiste plek.

In-House Castingbureau

Voor allerlei type filmacteurs en actrices zonder buy-out kosten of agency fees.

TV COMMERCIAL LATEN MAKEN CALLANTSOOG

TV Reclames met een verhaal. Wanneer heb je voor het laatst een commercial gezien die je echt raakte? Misschien deed het je nadenken, lachen of gaf het je zelfs kippenvel. In ieder geval werd je er volledig door gegrepen. Maar, wat is het geheim achter deze commercials? Wat doen ze om die emotionele impact te creëren?

TV commercial laten maken Callantsoog

Our latest commercials

TV Reclame laten maken Callantsoog

Video afspelen

Commercial - #Allesgoed

WAAROM KIEZEN VOOR OKAY STUDIOS VOOR JOUW TV COMMERCIAL?

Met een schat aan ervaring in het creëren van TV-commercials, staat Okay Studios klaar om jouw reclamefilm te ontwikkelen vanaf de allereerste stap tot het afronden van het project. Van het uitdenken van het filmscenario tot het laatste detail, richten we ons altijd op jouw doelen. Daarbij gaan we een stap verder door ook te kijken naar de marketingaspecten van de content. Bij ons ben je verzekerd van een allesomvattende aanpak die jouw merk en boodschap naar nieuwe hoogten tilt.

🎥 Hoe kunnen we dit boeiend presenteren in een meeslepend verhaal?

🎥 Op welke manier kunnen we de doelgroep bereiken?

🎥 Hoe kunnen we alle informatie op een speelse wijze integreren in de video?

Okay Studios is er om jou te ondersteunen en we zijn altijd bereid om met jou samen te werken en te bedenken hoe we jouw potentiële klanten het beste kunnen aanspreken. Naast TV commercials bieden we ook andere diensten aan, waaronder Spoken Word Films, videoclips en online commercials & advertenties.

Hoe maken wij jouw TV commercial in 6 stappen?

TV commercial laten maken Callantsoog

1. Bak koffie!

In eerste instantie maken we graag uitgebreid kennis en houden we een gezamenlijke brainstormsessie om ideeën te verkennen, mogelijkheden te bespreken, de gewenste boodschap te definiëren en natuurlijk om meer over jullie te weten te komen!

2. Concept ontwikkeling

Na de inspirerende brainstormsessie nemen we de pen ter hand om de initiële ideeën te verfijnen, het concept verder uit te werken en uiteindelijk tot een definitief filmscenario te komen.

2. Filmen

En dan is het moment aangebroken... Na uitvoerig te hebben nagedacht over het concept, is het nu tijd om het daadwerkelijk tot leven te brengen op film. De cameraman, regisseur, acteurs en andere teamleden zijn gereed voor actie!

3. Montage

Nadat alle opnames zijn gemaakt, worden ze samengevoegd tijdens het montageproces. Beelden, kleuren en animaties worden harmonieus gecombineerd en vormen één geheel, terwijl we de finishing touch aanbrengen met titels en andere visuele elementen.

4. Audio & Muziek

Zodra de film voltooid is, wordt deze overgedragen aan onze audio-afdeling. Hier wordt met zorg de audiomix uitgevoerd, sound design toegepast en speciaal voor deze video wordt er originele muziek bedacht, geschreven en gecomponeerd, zonder gebruik te maken van bestaande muziekjes.​

5. Oplevering

Na de afronding is er ruimte voor feedback en dan is het moment eindelijk daar... Het magische eindresultaat. We kunnen nu LIVE gaan met de nieuwste TV commercial!

KOSTEN
TV COMMERCIAL
LATEN MAKEN

Wilt u graag weten wat het laten maken van een TV commercial kost? Bij Okay Studios begrijpen we dat elke commercial maatwerk is en dat de prijs afhangt van uw specifieke wensen en budget. Onze tarieven beginnen vanaf 7.500,- euro exclusief BTW, maar kunnen variëren afhankelijk van de omvang van het project. We staan te popelen om meer te horen over uw plannen, zodat we een op maat gemaakte offerte kunnen opstellen. Stuur ons een e-mail met de volgende informatie:

🎥 Wat is de gewenste lengte van uw commercial? Bijvoorbeeld: 15, 30 of 60 seconden?

🎥 Verwacht u op meerdere locaties te filmen?

🎥 Bent u geïnteresseerd in een voice-over of prefereert u professionele filmacteurs?

Bij het plannen van het productieproces van uw reclamefilm houden we rekening met zowel uw budget als uw doelstellingen. Uw visie en wensen zijn de leidraad in ons werk. Aarzel niet om vrijblijvend een offerte aan te vragen, zodat we u kunnen helpen een overtuigende TV commercial te creëren die uw boodschap op een krachtige wijze overbrengt!

Vraag jouw offerte aan voor een TV commercial laten maken.

Okay Studios

Our
clients