TV COMMERCIAL LATEN MAKEN DELFZIJ

What's your story?

TV Reclame laten maken Delfzij

TV reclames laten maken Delfzij TV commercial laten maken Delfzij

Dat ene moment, dat ene specifieke shot. Zo klein in haar vorm, maar zo groots in haar betekenis. Een lach, een traan, ontroering en verwondering. Dat ene beeld dat meer zegt dan duizend woorden. Dat ene deurtje openen die niemand nog geopend heeft. Een onbewandeld pad op durven gaan met vertrouwen en lef, omdat we in heel ons wezen voelen dat we juist daar moeten zijn.
Dát is wat Okay Studios doet.” 
– Kaylee Meijer

tv commercials with a story.

Okay Studios is een veelzijdig videoproductiebedrijf dat de essentie van jouw bedrijf vangt middels meeslepende verhalen. Door TV commercials te creëren, zorgen we ervoor dat jouw aanwezigheid in de gedachten van klanten blijft op een unieke en speelse wijze. Dit bereiken we door een wereld te scheppen waarin zowel jij als ik worden geraakt.TV reclames laten maken Delfzij

Onze specialiteit ligt in het vervaardigen van TV reclames die recht in het hart van jouw doelgroep landen. We kiezen enkel voor projecten die ook ons hart beroeren. Met passie en ultieme professionaliteit brengen we storytelling video’s tot leven. We werken samen met de meest vooraanstaande experts op ieder gebied, van het ontwikkelen van het scenario tot het componeren van de muziek, om uitmuntendheid te verzekeren.

Onze unieke kracht ligt in ons vermogen om verhalen te vertellen die emoties teweegbrengen, waardoor jij deze emoties ervaart en de beelden op een cinematische manier tot leven komen. We zijn er trots op dat dit ons onderscheidt en uniek maakt.

Dus, waarom zouden we niet gewoon alles net even anders aanpakken? Laten we samen de conventies doorbreken.

TV reclames laten maken Delfzij

TV Reclame laten maken Delfzij

TV commercial laten maken Delfzij

Volledige productie op maat gemaakt van het schrijven van het script tot aan de eindmontage.

Audio & Music Department

Van een professionele audiomix en sound design, naar gecomponeerde muziek met grote buitenlandse orkesten.

VFX & Colour Department

Van visuele filmeffecten tot cinematische filmlooks met elk detail op de juiste plek.

In-House Castingbureau

Voor allerlei type filmacteurs en actrices zonder buy-out kosten of agency fees.

TV COMMERCIAL LATEN MAKEN DELFZIJ

Herinner je je laatste ontmoeting met een commercial die je diep raakte? Het is mogelijk dat het je aan het denken zette, je aan het lachen maakte, of je zelfs even stil liet staan. In ieder geval sleepte het je volledig mee. Maar wat maakt deze commercials zo speciaal? Wat is hun geheim om jou te raken?

TV commercial laten maken Delfzij

Our latest commercials

TV Reclame laten maken Delfzij

Video afspelen

Commercial - #Allesgoed

WAAROM KIEZEN VOOR OKAY STUDIOS VOOR JOUW TV COMMERCIAL?

Met een rijke ervaring in het creëren van TV-commercials, staat Okay Studios paraat om jouw reclamefilm te ontwikkelen van concept tot voltooiing. Van het vormgeven van het filmscenario tot het afsluiten van het project, plaatsen we altijd jouw doelen centraal. Daarbij gaan we een stap verder door samen met jou na te denken over de marketingaspecten van de content. Bij ons ben je verzekerd van een alomvattende aanpak die jouw merk en boodschap naar nieuwe hoogten brengt.

🎥 Op welke manier kunnen we dit boeiend presenteren in een meeslepend verhaal?

🎥 Op welke wijze bereiken we de doelgroep?

🎥 Hoe integreren we alle informatie op een speelse manier in de video?

Okay Studios is er om jou te ondersteunen en we zijn altijd bereid om samen met jou te brainstormen over hoe we jouw potentiële klanten het beste kunnen aanspreken. Naast TV commercials bieden we ook andere diensten aan, zoals Spoken Word Films, videoclips en online commercials & advertenties.

Hoe maken wij jouw TV commercial in 6 stappen?

TV commercial laten maken Delfzij

1. Bak koffie!

In eerste instantie maken we graag uitgebreid kennis en houden we een gezamenlijke brainstormsessie om ideeën te verkennen, mogelijkheden te bespreken, de gewenste boodschap te definiëren en natuurlijk om meer over jullie te weten te komen!

2. Concept ontwikkeling

Na de inspirerende brainstormsessie nemen we de pen ter hand om de initiële ideeën te verfijnen, het concept verder uit te werken en uiteindelijk tot een definitief filmscenario te komen.

2. Filmen

En dan is het moment aangebroken... Na uitvoerig te hebben nagedacht over het concept, is het nu tijd om het daadwerkelijk tot leven te brengen op film. De cameraman, regisseur, acteurs en andere teamleden zijn gereed voor actie!

3. Montage

Nadat alle opnames zijn gemaakt, worden ze samengevoegd tijdens het montageproces. Beelden, kleuren en animaties worden harmonieus gecombineerd en vormen één geheel, terwijl we de finishing touch aanbrengen met titels en andere visuele elementen.

4. Audio & Muziek

Zodra de film voltooid is, wordt deze overgedragen aan onze audio-afdeling. Hier wordt met zorg de audiomix uitgevoerd, sound design toegepast en speciaal voor deze video wordt er originele muziek bedacht, geschreven en gecomponeerd, zonder gebruik te maken van bestaande muziekjes.​

5. Oplevering

Na de afronding is er ruimte voor feedback en dan is het moment eindelijk daar... Het magische eindresultaat. We kunnen nu LIVE gaan met de nieuwste TV commercial!

KOSTEN
TV COMMERCIAL
LATEN MAKEN

Wilt u graag weten wat het laten maken van een TV commercial kost? Bij Okay Studios begrijpen we dat elke commercial maatwerk is en dat de prijs afhankelijk is van uw specifieke wensen en budget. Onze tarieven beginnen vanaf 7.500,- euro exclusief BTW, maar kunnen variëren afhankelijk van de omvang van het project. We staan te popelen om meer te horen over uw plannen, zodat we een gepersonaliseerde offerte kunnen opstellen. Stuur ons een e-mail met de volgende informatie:

🎥 Wat is de gewenste lengte van uw commercial? Bijvoorbeeld: 15, 30 of 60 seconden?

🎥 Verwacht u op meerdere locaties te filmen?

🎥 Bent u geïnteresseerd in een voice-over of geeft u de voorkeur aan professionele filmacteurs?

Bij het plannen van het productieproces van uw reclamefilm houden we rekening met zowel uw budget als uw doelstellingen. Uw visie en wensen staan centraal in ons werk. Aarzel niet om vrijblijvend een offerte aan te vragen, zodat we u kunnen helpen een overtuigende TV commercial te creëren die uw boodschap op een krachtige manier overbrengt!

Vraag jouw offerte aan voor een TV commercial laten maken.

Okay Studios

Our
clients