TV COMMERCIAL LATEN MAKEN DEVENTER

What's your story?

TV Reclame laten maken Deventer

TV reclames laten maken Deventer TV commercial laten maken Deventer

Dat ene moment, dat ene specifieke shot. Zo klein in haar vorm, maar zo groots in haar betekenis. Een lach, een traan, ontroering en verwondering. Dat ene beeld dat meer zegt dan duizend woorden. Dat ene deurtje openen die niemand nog geopend heeft. Een onbewandeld pad op durven gaan met vertrouwen en lef, omdat we in heel ons wezen voelen dat we juist daar moeten zijn.
Dát is wat Okay Studios doet.” 
– Kaylee Meijer

tv commercials with a story.

Okay Studios is een allround videoproductiebedrijf dat de kern van jouw bedrijf weet te vatten door middel van meeslepende verhalen. Het laten creëren van TV commercials zorgt ervoor dat jouw aanwezigheid blijft hangen bij jouw klanten op een onderscheidende en levendige wijze. Dit bereiken we door een wereld te scheppen waarin zowel jij als ik geraakt worden.TV reclames laten maken Deventer

Onze specialiteit ligt in het vervaardigen van TV reclames die direct het hart van jouw doelgroep raken. We kiezen enkel voor projecten die ons eigen hart doen kloppen. Met passie en uiterste professionaliteit brengen we storytelling video’s tot leven. We werken samen met de beste specialisten op ieder gebied, van het schrijven van het script tot het componeren van de muziek, om kwaliteit te waarborgen.

Wat ons werkelijk onderscheidt, is onze vaardigheid om verhalen te vertellen die emoties opwekken, waardoor jij deze emoties zelf ervaart en de beelden tot leven komen als in een film. Dit is onze unieke signatuur.

Dus, waarom zouden we niet gewoon alles net een tikkeltje anders aanpakken? Laten we samen nieuwe wegen inslaan.

TV reclames laten maken Deventer

TV Reclame laten maken Deventer

TV commercial laten maken Deventer

Volledige productie op maat gemaakt van het schrijven van het script tot aan de eindmontage.

Audio & Music Department

Van een professionele audiomix en sound design, naar gecomponeerde muziek met grote buitenlandse orkesten.

VFX & Colour Department

Van visuele filmeffecten tot cinematische filmlooks met elk detail op de juiste plek.

In-House Castingbureau

Voor allerlei type filmacteurs en actrices zonder buy-out kosten of agency fees.

TV COMMERCIAL LATEN MAKEN DEVENTER

Wanneer heb je voor het laatst een commercial gezien die een snaar bij je raakte? Het zou je aan het denken kunnen hebben gezet, je een glimlach bezorgd hebben of zelfs even stil hebben doen staan. Hoe dan ook, je werd er volledig door meegenomen. Maar wat is het geheim achter zulke commercials? Wat doen ze om jou te raken?

TV commercial laten maken Deventer

Our latest commercials

TV Reclame laten maken Deventer

Video afspelen

Commercial - #Allesgoed

WAAROM KIEZEN VOOR OKAY STUDIOS VOOR JOUW TV COMMERCIAL?

Met uitgebreide ervaring in het maken van TV-commercials, staat Okay Studios klaar om jouw reclamefilm te ontwikkelen van begin tot eind. Van het opzetten van het filmscenario tot het afronden van het project, zetten wij altijd jouw doelen voorop. Bovendien gaan we een stap verder door met jou mee te denken over de marketingaspecten van de content. Bij ons ben je verzekerd van een allesomvattende aanpak die jouw merk en boodschap naar nieuwe hoogten tilt.

🎥 Op welke manier kunnen we dit boeiend presenteren in een meeslepend verhaal?

🎥 Hoe kunnen we de doelgroep op de beste manier bereiken?

🎥 Hoe integreren we alle informatie op een creatieve wijze in de video?

Okay Studios staat altijd voor je klaar en we zijn bereid om samen met jou te brainstormen over hoe we jouw potentiële klanten het meest effectief kunnen bereiken. Naast TV commercials bieden we ook andere diensten aan, zoals Spoken Word Films, videoclips en online commercials & advertenties.

Hoe maken wij jouw TV commercial in 6 stappen?

TV commercial laten maken Deventer

1. Bak koffie!

In eerste instantie maken we graag uitgebreid kennis en houden we een gezamenlijke brainstormsessie om ideeën te verkennen, mogelijkheden te bespreken, de gewenste boodschap te definiëren en natuurlijk om meer over jullie te weten te komen!

2. Concept ontwikkeling

Na de inspirerende brainstormsessie nemen we de pen ter hand om de initiële ideeën te verfijnen, het concept verder uit te werken en uiteindelijk tot een definitief filmscenario te komen.

2. Filmen

En dan is het moment aangebroken... Na uitvoerig te hebben nagedacht over het concept, is het nu tijd om het daadwerkelijk tot leven te brengen op film. De cameraman, regisseur, acteurs en andere teamleden zijn gereed voor actie!

3. Montage

Nadat alle opnames zijn gemaakt, worden ze samengevoegd tijdens het montageproces. Beelden, kleuren en animaties worden harmonieus gecombineerd en vormen één geheel, terwijl we de finishing touch aanbrengen met titels en andere visuele elementen.

4. Audio & Muziek

Zodra de film voltooid is, wordt deze overgedragen aan onze audio-afdeling. Hier wordt met zorg de audiomix uitgevoerd, sound design toegepast en speciaal voor deze video wordt er originele muziek bedacht, geschreven en gecomponeerd, zonder gebruik te maken van bestaande muziekjes.​

5. Oplevering

Na de afronding is er ruimte voor feedback en dan is het moment eindelijk daar... Het magische eindresultaat. We kunnen nu LIVE gaan met de nieuwste TV commercial!

KOSTEN
TV COMMERCIAL
LATEN MAKEN

Wat zijn de kosten voor het produceren van een TV commercial? Een TV commercial is altijd op maat gemaakt en afhankelijk van jouw specifieke wensen en budget. Onze prijzen starten vanaf 7.500,- ex BTW en kunnen sterk variëren per project. Wil je weten wat de exacte kosten zijn voor jouw TV commercial? Stuur ons gerust een e-mail en beantwoord alvast de volgende vragen:

🎥 Wat is de gewenste lengte van uw commercial? Bijvoorbeeld: 15, 30 of 60 seconden?

🎥 Verwacht u op meerdere locaties te filmen?

🎥 Bent u geïnteresseerd in een voice-over of geeft u de voorkeur aan professionele filmacteurs?

Vraag jouw offerte aan voor een TV commercial laten maken.

Okay Studios

Our
clients