TV COMMERCIAL LATEN MAKEN DWINGELOO

What's your story?

TV Reclame laten maken Dwingeloo

TV reclames laten maken Dwingeloo TV commercial laten maken Dwingeloo

Dat ene moment, dat ene specifieke shot. Zo klein in haar vorm, maar zo groots in haar betekenis. Een lach, een traan, ontroering en verwondering. Dat ene beeld dat meer zegt dan duizend woorden. Dat ene deurtje openen die niemand nog geopend heeft. Een onbewandeld pad op durven gaan met vertrouwen en lef, omdat we in heel ons wezen voelen dat we juist daar moeten zijn.
Dát is wat Okay Studios doet.” 
– Kaylee Meijer

tv commercials with a story.

Okay Studios is een veelzijdig videoproductiebedrijf dat de kern van jouw bedrijf op een meeslepende manier weergeeft. Door het laten maken van TV commercials zorgen we ervoor dat jouw aanwezigheid blijft hangen bij jouw klanten op een unieke en levendige wijze. Dit bereiken we door een wereld te creëren waarin zowel jij als ik geraakt worden.TV reclames laten maken Dwingeloo

Onze expertise ligt in het produceren van TV reclames die rechtstreeks het hart van jouw doelgroep raken. We selecteren enkel projecten waar ons eigen hart sneller van gaat kloppen. Met passie en uiterste professionaliteit brengen we storytelling video’s tot leven. We werken samen met vooraanstaande experts op elk gebied, van het opstellen van het script tot het componeren van de muziek, om de hoogste kwaliteit te waarborgen.

Wat ons werkelijk onderscheidt, is onze capaciteit om verhalen te vertellen die emoties oproepen, zodat jij deze emoties zelf kunt ervaren en de beelden tot leven komen als in een bioscoop. Dit is onze unieke signatuur.

Dus, waarom zouden we niet gewoon alles net iets anders aanpakken? Laten we samen nieuwe en creatieve wegen bewandelen.

TV reclames laten maken Dwingeloo

TV Reclame laten maken Dwingeloo

TV commercial laten maken Dwingeloo

Volledige productie op maat gemaakt van het schrijven van het script tot aan de eindmontage.

Audio & Music Department

Van een professionele audiomix en sound design, naar gecomponeerde muziek met grote buitenlandse orkesten.

VFX & Colour Department

Van visuele filmeffecten tot cinematische filmlooks met elk detail op de juiste plek.

In-House Castingbureau

Voor allerlei type filmacteurs en actrices zonder buy-out kosten of agency fees.

TV COMMERCIAL LATEN MAKEN DWINGELOO

Denk eens terug aan de laatste keer dat je een commercial zag die echt impact op je had. Het zou je aan het denken hebben gezet, je laten lachen of zelfs emotioneel hebben geraakt. In ieder geval trok het je volledig in zijn verhaal. Maar wat maakt deze commercials zo aangrijpend? Wat is hun geheim om jou te raken?

TV commercial laten maken Dwingeloo

Our latest commercials

TV Reclame laten maken Dwingeloo

Video afspelen

Commercial - #Allesgoed

WAAROM KIEZEN VOOR OKAY STUDIOS VOOR JOUW TV COMMERCIAL?

Met ruime ervaring in het produceren van TV-commercials, staat Okay Studios paraat om jouw reclamefilm te ontwikkelen van het allereerste idee tot het voltooide project. Van het uitdenken van het filmscenario tot het afwerken van elk detail, we stellen altijd jouw doelen centraal. Bovendien gaan we nog een stap verder door mee te denken over de marketingaspecten van de content. Bij ons krijg je een allesomvattende aanpak die jouw merk en boodschap naar nieuwe hoogten brengt.

🎥 Op welke manier kunnen we dit op een boeiende manier presenteren in een meeslepend verhaal?

🎥 Op welke manier kunnen we de doelgroep het beste bereiken?

🎥 Hoe kunnen we alle informatie op een ludieke wijze integreren in de video?

Okay Studios staat altijd aan jouw zijde en we zijn enthousiast om samen met jou te bedenken hoe we jouw potentiële klanten het meest effectief kunnen benaderen. Naast TV commercials bieden we ook aanvullende diensten aan, zoals Spoken Word Films, videoclips en online commercials & advertenties.

Hoe maken wij jouw TV commercial in 6 stappen?

TV commercial laten maken Dwingeloo

1. Bak koffie!

In eerste instantie maken we graag uitgebreid kennis en houden we een gezamenlijke brainstormsessie om ideeën te verkennen, mogelijkheden te bespreken, de gewenste boodschap te definiëren en natuurlijk om meer over jullie te weten te komen!

2. Concept ontwikkeling

Na de inspirerende brainstormsessie nemen we de pen ter hand om de initiële ideeën te verfijnen, het concept verder uit te werken en uiteindelijk tot een definitief filmscenario te komen.

2. Filmen

En dan is het moment aangebroken... Na uitvoerig te hebben nagedacht over het concept, is het nu tijd om het daadwerkelijk tot leven te brengen op film. De cameraman, regisseur, acteurs en andere teamleden zijn gereed voor actie!

3. Montage

Nadat alle opnames zijn gemaakt, worden ze samengevoegd tijdens het montageproces. Beelden, kleuren en animaties worden harmonieus gecombineerd en vormen één geheel, terwijl we de finishing touch aanbrengen met titels en andere visuele elementen.

4. Audio & Muziek

Zodra de film voltooid is, wordt deze overgedragen aan onze audio-afdeling. Hier wordt met zorg de audiomix uitgevoerd, sound design toegepast en speciaal voor deze video wordt er originele muziek bedacht, geschreven en gecomponeerd, zonder gebruik te maken van bestaande muziekjes.​

5. Oplevering

Na de afronding is er ruimte voor feedback en dan is het moment eindelijk daar... Het magische eindresultaat. We kunnen nu LIVE gaan met de nieuwste TV commercial!

KOSTEN
TV COMMERCIAL
LATEN MAKEN

Heb je interesse in het maken van een TV commercial en vraag je je af wat de prijzen zijn? Het produceren van een TV commercial is maatwerk en afhankelijk van verschillende factoren, waaronder jouw budget. Onze tarieven starten bij 7.500,- ex BTW, maar kunnen per project verschillen. Om je een nauwkeurige prijsindicatie te geven, nodigen we je uit om per e-mail antwoord te geven op de volgende vragen:

🎥 Wat is de gewenste lengte van uw commercial? Bijvoorbeeld: 15, 30 of 60 seconden?

🎥 Verwacht u op meerdere locaties te filmen?

🎥 Bent u geïnteresseerd in een voice-over of geeft u de voorkeur aan professionele filmacteurs?

Vraag jouw offerte aan voor een TV commercial laten maken.

Okay Studios

Our
clients