TV COMMERCIAL LATEN MAKEN EDE

What's your story?

TV Reclame laten maken Ede

TV reclames laten maken Ede TV commercial laten maken Ede

Dat ene moment, dat ene specifieke shot. Zo klein in haar vorm, maar zo groots in haar betekenis. Een lach, een traan, ontroering en verwondering. Dat ene beeld dat meer zegt dan duizend woorden. Dat ene deurtje openen die niemand nog geopend heeft. Een onbewandeld pad op durven gaan met vertrouwen en lef, omdat we in heel ons wezen voelen dat we juist daar moeten zijn.
Dát is wat Okay Studios doet.” 
– Kaylee Meijer

tv commercials with a story.

Okay Studios is een veelzijdig videoproductiebedrijf dat de kern van jouw bedrijf op meeslepende wijze weergeeft. Door het laten maken van TV commercials zorgen we ervoor dat jouw aanwezigheid bij jouw klanten blijft hangen op een unieke en levendige manier. Dit realiseren we door een wereld te creëren waarin zowel jij als ik worden geraakt.TV reclames laten maken Ede

Onze specialisatie ligt in het produceren van TV reclames die direct het hart van jouw doelgroep raken. We selecteren enkel projecten waar ons eigen hart sneller van gaat kloppen. Met passie en uiterste professionaliteit brengen we storytelling video’s tot leven. We werken samen met vooraanstaande experts op elk gebied, van het schrijven van het script tot het componeren van de muziek, om topkwaliteit te garanderen.

Wat ons werkelijk onderscheidt, is onze vaardigheid om verhalen te vertellen die emoties oproepen, waardoor jij deze emoties zelf kunt ervaren en de beelden tot leven komen als in een bioscoop. Dit is onze unieke signatuur.

Dus, waarom zouden we niet gewoon alles net iets anders aanpakken? Laten we samen nieuwe en creatieve wegen inslaan.

TV reclames laten maken Ede

TV Reclame laten maken Ede

TV commercial laten maken Ede

Volledige productie op maat gemaakt van het schrijven van het script tot aan de eindmontage.

Audio & Music Department

Van een professionele audiomix en sound design, naar gecomponeerde muziek met grote buitenlandse orkesten.

VFX & Colour Department

Van visuele filmeffecten tot cinematische filmlooks met elk detail op de juiste plek.

In-House Castingbureau

Voor allerlei type filmacteurs en actrices zonder buy-out kosten of agency fees.

TV COMMERCIAL LATEN MAKEN EDE

TV Commercials met een verhaal. Wanneer heb je voor het laatst een commercial ervaren die een emotie bij je opriep? Het zou je aan het reflecteren hebben gebracht, je aan het grinniken hebben gemaakt, of zelfs een brok in je keel hebben gegeven. Hoe dan ook, je was er helemaal in opgegaan. Maar wat is het geheim achter deze commercials? Wat doen ze om jou te raken?

TV commercial laten maken Ede

Our latest commercials

TV Reclame laten maken Ede

Video afspelen

Commercial - #Allesgoed

WAAROM KIEZEN VOOR OKAY STUDIOS VOOR JOUW TV COMMERCIAL?

Met een rijke expertise in het ontwikkelen van TV-commercials, is Okay Studios jouw ideale partner om jouw reclamefilm te realiseren, van concept tot voltooiing. Van het creëren van het filmscenario tot het afronden van het project, we stellen jouw doelen altijd centraal. Bovendien gaan we een stap verder door samen te brainstormen over de marketingaspecten van de content. Bij ons kun je rekenen op een complete aanpak die jouw merk en boodschap naar nieuwe hoogten brengt.

🎥 Op welke manier kunnen we dit op een boeiende wijze presenteren in een meeslepend verhaal?

🎥 Hoe kunnen we de doelgroep het beste bereiken?

🎥 Hoe integreren we alle informatie op een speelse manier in de video?

Okay Studios staat altijd klaar om met jou mee te denken en we kijken uit naar de samenwerking om te ontdekken hoe we jouw potentiële klanten het meest doeltreffend kunnen aanspreken. Naast TV commercials bieden we ook andere diensten, zoals Spoken Word Films, videoclips en online commercials & advertenties.

Hoe maken wij jouw TV commercial in 6 stappen?

TV commercial laten maken Ede

1. Bak koffie!

In eerste instantie maken we graag uitgebreid kennis en houden we een gezamenlijke brainstormsessie om ideeën te verkennen, mogelijkheden te bespreken, de gewenste boodschap te definiëren en natuurlijk om meer over jullie te weten te komen!

2. Concept ontwikkeling

Na de inspirerende brainstormsessie nemen we de pen ter hand om de initiële ideeën te verfijnen, het concept verder uit te werken en uiteindelijk tot een definitief filmscenario te komen.

2. Filmen

En dan is het moment aangebroken... Na uitvoerig te hebben nagedacht over het concept, is het nu tijd om het daadwerkelijk tot leven te brengen op film. De cameraman, regisseur, acteurs en andere teamleden zijn gereed voor actie!

3. Montage

Nadat alle opnames zijn gemaakt, worden ze samengevoegd tijdens het montageproces. Beelden, kleuren en animaties worden harmonieus gecombineerd en vormen één geheel, terwijl we de finishing touch aanbrengen met titels en andere visuele elementen.

4. Audio & Muziek

Zodra de film voltooid is, wordt deze overgedragen aan onze audio-afdeling. Hier wordt met zorg de audiomix uitgevoerd, sound design toegepast en speciaal voor deze video wordt er originele muziek bedacht, geschreven en gecomponeerd, zonder gebruik te maken van bestaande muziekjes.​

5. Oplevering

Na de afronding is er ruimte voor feedback en dan is het moment eindelijk daar... Het magische eindresultaat. We kunnen nu LIVE gaan met de nieuwste TV commercial!

KOSTEN
TV COMMERCIAL
LATEN MAKEN

Benieuwd naar de kosten van een op maat gemaakte TV commercial? De prijs hangt af van jouw individuele wensen en financiële mogelijkheden. Onze prijzen starten vanaf 7.500,- ex BTW, maar kunnen variëren per project. Wil je een beter beeld krijgen van de kosten voor jouw TV commercial? Stuur ons een e-mail en beantwoord alvast deze vragen:

🎥 Wat is de gewenste lengte van uw commercial? Bijvoorbeeld: 15, 30 of 60 seconden?

🎥 Verwacht u op meerdere locaties te filmen?

🎥 Bent u geïnteresseerd in een voice-over of geeft u de voorkeur aan professionele filmacteurs?

Vraag jouw offerte aan voor een TV commercial laten maken.

Okay Studios

Our
clients