TV COMMERCIAL LATEN MAKEN ENSCHEDE

What's your story?

TV Reclame laten maken Enschede

TV reclames laten maken Enschede TV commercial laten maken Enschede

Dat ene moment, dat ene specifieke shot. Zo klein in haar vorm, maar zo groots in haar betekenis. Een lach, een traan, ontroering en verwondering. Dat ene beeld dat meer zegt dan duizend woorden. Dat ene deurtje openen die niemand nog geopend heeft. Een onbewandeld pad op durven gaan met vertrouwen en lef, omdat we in heel ons wezen voelen dat we juist daar moeten zijn.
Dát is wat Okay Studios doet.” 
– Kaylee Meijer

tv commercials with a story.

Okay Studios is een allround videoproductiebedrijf dat op meeslepende wijze de kern van jouw bedrijf weergeeft. Door het laten creëren van TV commercials zorgen we ervoor dat jouw aanwezigheid bij jouw klanten blijft hangen op een unieke en levendige manier. Dit realiseren we door een wereld te scheppen waarin zowel jij als ik geraakt worden.TV reclames laten maken Enschede

Onze specialisatie ligt in het produceren van TV reclames die direct het hart van jouw doelgroep raken. We kiezen enkel voor projecten waar ons eigen hart sneller van gaat kloppen. Met passie en uiterste professionaliteit brengen we storytelling video’s tot leven. We werken samen met vooraanstaande experts op elk gebied, van het schrijven van het script tot het componeren van de muziek, om hoogstaande kwaliteit te waarborgen.

Wat ons werkelijk onderscheidt, is onze gave om verhalen te vertellen die emoties teweegbrengen, waardoor jij deze emoties zelf kunt ervaren en de beelden tot leven komen als in een bioscoop. Dit is onze unieke signatuur.

Dus, waarom zouden we niet gewoon alles net iets anders aanpakken? Laten we samen nieuwe en creatieve paden bewandelen.TV reclames laten maken Enschede

TV Reclame laten maken Enschede

TV commercial laten maken Enschede

Volledige productie op maat gemaakt van het schrijven van het script tot aan de eindmontage.

Audio & Music Department

Van een professionele audiomix en sound design, naar gecomponeerde muziek met grote buitenlandse orkesten.

VFX & Colour Department

Van visuele filmeffecten tot cinematische filmlooks met elk detail op de juiste plek.

In-House Castingbureau

Voor allerlei type filmacteurs en actrices zonder buy-out kosten of agency fees.

TV COMMERCIAL LATEN MAKEN ENSCHEDE

Reflecteer eens op de laatste keer dat je een commercial zag die je echt raakte. Het zou je aan het denken hebben gezet, je laten lachen of zelfs emotioneel hebben geraakt. Wat het ook was, het trok je volledig mee. Maar wat maakt deze commercials zo betoverend? Wat is hun geheim om jou te raken?

TV commercial laten maken Enschede

Our latest commercials

TV Reclame laten maken Enschede

Video afspelen

Commercial - #Allesgoed

WAAROM KIEZEN VOOR OKAY STUDIOS VOOR JOUW TV COMMERCIAL?

Met uitgebreide ervaring in het creëren van TV-commercials, is Okay Studios de perfecte keuze om jouw reclamefilm te realiseren, van start tot finish. Van het opzetten van het filmscenario tot het voltooien van het project, zetten we altijd jouw doelen voorop. Ook gaan we verder door samen met jou na te denken over de marketingaspecten van de content. Bij ons krijg je een complete aanpak die jouw merk en boodschap naar nieuwe hoogten tilt.

🎥 Op welke manier kunnen we dit aantrekkelijk presenteren in een meeslepend verhaal?

🎥 Hoe kunnen we de doelgroep optimaal bereiken?

🎥 Hoe integreren we alle informatie op een creatieve manier in de video?

Okay Studios is altijd beschikbaar om met jou te brainstormen en we staan te popelen om samen te werken om te ontdekken hoe we jouw potentiële klanten het beste kunnen aanspreken. Naast TV commercials bieden we ook aanvullende diensten aan, zoals Spoken Word Films, videoclips en online commercials & advertenties.

Hoe maken wij jouw TV commercial in 6 stappen?

TV commercial laten maken Enschede

1. Bak koffie!

In eerste instantie maken we graag uitgebreid kennis en houden we een gezamenlijke brainstormsessie om ideeën te verkennen, mogelijkheden te bespreken, de gewenste boodschap te definiëren en natuurlijk om meer over jullie te weten te komen!

2. Concept ontwikkeling

Na de inspirerende brainstormsessie nemen we de pen ter hand om de initiële ideeën te verfijnen, het concept verder uit te werken en uiteindelijk tot een definitief filmscenario te komen.

2. Filmen

En dan is het moment aangebroken... Na uitvoerig te hebben nagedacht over het concept, is het nu tijd om het daadwerkelijk tot leven te brengen op film. De cameraman, regisseur, acteurs en andere teamleden zijn gereed voor actie!

3. Montage

Nadat alle opnames zijn gemaakt, worden ze samengevoegd tijdens het montageproces. Beelden, kleuren en animaties worden harmonieus gecombineerd en vormen één geheel, terwijl we de finishing touch aanbrengen met titels en andere visuele elementen.

4. Audio & Muziek

Zodra de film voltooid is, wordt deze overgedragen aan onze audio-afdeling. Hier wordt met zorg de audiomix uitgevoerd, sound design toegepast en speciaal voor deze video wordt er originele muziek bedacht, geschreven en gecomponeerd, zonder gebruik te maken van bestaande muziekjes.​

5. Oplevering

Na de afronding is er ruimte voor feedback en dan is het moment eindelijk daar... Het magische eindresultaat. We kunnen nu LIVE gaan met de nieuwste TV commercial!

KOSTEN
TV COMMERCIAL
LATEN MAKEN

Hoeveel kost het laten maken van een TV commercial? Een TV commercial wordt specifiek voor jou op maat gemaakt, wat de prijs afhankelijk maakt van verschillende factoren. Onze tarieven beginnen bij 7.500,- ex BTW en kunnen per project variëren. Wil je een nauwkeurige prijsopgave ontvangen voor jouw TV commercial? Stuur ons een e-mail en beantwoord de volgende vragen:

🎥 Wat is de gewenste lengte van uw commercial? Bijvoorbeeld: 15, 30 of 60 seconden?

🎥 Verwacht u op meerdere locaties te filmen?

🎥 Bent u geïnteresseerd in een voice-over of geeft u de voorkeur aan professionele filmacteurs?

Vraag jouw offerte aan voor een TV commercial laten maken.

Okay Studios

Our
clients