TV COMMERCIAL LATEN MAKEN ERMELO

What's your story?

TV Reclame laten maken Ermelo

TV reclames laten maken Ermelo TV commercial laten maken Ermelo

Dat ene moment, dat ene specifieke shot. Zo klein in haar vorm, maar zo groots in haar betekenis. Een lach, een traan, ontroering en verwondering. Dat ene beeld dat meer zegt dan duizend woorden. Dat ene deurtje openen die niemand nog geopend heeft. Een onbewandeld pad op durven gaan met vertrouwen en lef, omdat we in heel ons wezen voelen dat we juist daar moeten zijn.
Dát is wat Okay Studios doet.” 
– Kaylee Meijer

tv commercials with a story.

Okay Studios is een veelzijdig videoproductiebedrijf dat op meeslepende wijze de essentie van jouw bedrijf overbrengt. Door TV commercials te laten maken, zorgen we ervoor dat jouw aanwezigheid op een unieke en levendige manier bij jouw klanten blijft hangen. Dit bereiken we door een wereld te creëren waarin zowel jij als ik worden geraakt.TV reclames laten maken Ermelo

Onze specialisatie ligt in het produceren van TV reclames die rechtstreeks het hart van jouw doelgroep aanspreken. We selecteren enkel projecten waar ons eigen hart sneller van gaat kloppen. Met passie en uiterste professionaliteit brengen we storytelling video’s tot leven. We werken samen met vooraanstaande experts op elk gebied, van het opstellen van het script tot het componeren van de muziek, om topkwaliteit te verzekeren.

Wat ons echt onderscheidt, is onze capaciteit om verhalen te vertellen die emoties oproepen, waardoor jij deze emoties zelf kunt ervaren en de beelden tot leven komen als in een bioscoop. Dit vormt onze unieke signatuur.

Dus, waarom zouden we niet gewoon alles net even anders benaderen? Laten we samen nieuwe en creatieve wegen inslaan.TV reclames laten maken Ermelo

TV Reclame laten maken Ermelo

TV commercial laten maken Ermelo

Volledige productie op maat gemaakt van het schrijven van het script tot aan de eindmontage.

Audio & Music Department

Van een professionele audiomix en sound design, naar gecomponeerde muziek met grote buitenlandse orkesten.

VFX & Colour Department

Van visuele filmeffecten tot cinematische filmlooks met elk detail op de juiste plek.

In-House Castingbureau

Voor allerlei type filmacteurs en actrices zonder buy-out kosten of agency fees.

TV COMMERCIAL LATEN MAKEN ERMELO

Herinner je je de laatste keer dat een commercial echt indruk op je maakte? Het zou je aan het nadenken hebben gezet, je een glimlach hebben bezorgd, of zelfs je emoties hebben geraakt. In ieder geval werd je er volledig in meegezogen. Maar wat maakt deze commercials zo effectief? Wat doen ze om jou te raken?

TV commercial laten maken Ermelo

Our latest commercials

TV Reclame laten maken Ermelo

Video afspelen

Commercial - #Allesgoed

WAAROM KIEZEN VOOR OKAY STUDIOS VOOR JOUW TV COMMERCIAL?

Met een schat aan ervaring in het produceren van TV-commercials, is Okay Studios de ideale partner om jouw reclamefilm te ontwikkelen, van idee tot uitvoering. Van het opstellen van het filmscenario tot het voltooien van het project, plaatsen we altijd jouw doelen voorop. Bovendien gaan we een stap verder door ook de marketingaspecten van de content te bespreken. Bij ons kun je rekenen op een alomvattende aanpak die jouw merk en boodschap naar nieuwe hoogten brengt.

🎥 Op welke manier kunnen we dit op een boeiende manier presenteren in een meeslepend verhaal?

🎥 Hoe kunnen we de doelgroep optimaal bereiken?

🎥 Hoe integreren we alle informatie op een ludieke wijze in de video?

Okay Studios is er altijd om met jou te overleggen en we zijn enthousiast om samen te werken en te ontdekken hoe we jouw potentiële klanten het meest effectief kunnen bereiken. Naast TV commercials bieden we ook aanvullende diensten aan, zoals Spoken Word Films, videoclips en online commercials & advertenties.

Hoe maken wij jouw TV commercial in 6 stappen?

TV commercial laten maken Ermelo

1. Bak koffie!

In eerste instantie maken we graag uitgebreid kennis en houden we een gezamenlijke brainstormsessie om ideeën te verkennen, mogelijkheden te bespreken, de gewenste boodschap te definiëren en natuurlijk om meer over jullie te weten te komen!

2. Concept ontwikkeling

Na de inspirerende brainstormsessie nemen we de pen ter hand om de initiële ideeën te verfijnen, het concept verder uit te werken en uiteindelijk tot een definitief filmscenario te komen.

2. Filmen

En dan is het moment aangebroken... Na uitvoerig te hebben nagedacht over het concept, is het nu tijd om het daadwerkelijk tot leven te brengen op film. De cameraman, regisseur, acteurs en andere teamleden zijn gereed voor actie!

3. Montage

Nadat alle opnames zijn gemaakt, worden ze samengevoegd tijdens het montageproces. Beelden, kleuren en animaties worden harmonieus gecombineerd en vormen één geheel, terwijl we de finishing touch aanbrengen met titels en andere visuele elementen.

4. Audio & Muziek

Zodra de film voltooid is, wordt deze overgedragen aan onze audio-afdeling. Hier wordt met zorg de audiomix uitgevoerd, sound design toegepast en speciaal voor deze video wordt er originele muziek bedacht, geschreven en gecomponeerd, zonder gebruik te maken van bestaande muziekjes.​

5. Oplevering

Na de afronding is er ruimte voor feedback en dan is het moment eindelijk daar... Het magische eindresultaat. We kunnen nu LIVE gaan met de nieuwste TV commercial!

KOSTEN
TV COMMERCIAL
LATEN MAKEN

Op zoek naar prijsinformatie voor het laten creëren van een TV commercial? Aangezien elke commercial maatwerk is, variëren de kosten afhankelijk van jouw specifieke behoeften. Onze prijzen starten vanaf 7.500,- ex BTW en kunnen variëren afhankelijk van het project. Wil je een exacte prijsopgave ontvangen voor jouw TV commercial? Stuur ons een e-mail en beantwoord de volgende vragen:

🎥 Wat is de gewenste lengte van uw commercial? Bijvoorbeeld: 15, 30 of 60 seconden?

🎥 Verwacht u op meerdere locaties te filmen?

🎥 Bent u geïnteresseerd in een voice-over of geeft u de voorkeur aan professionele filmacteurs?

Vraag jouw offerte aan voor een TV commercial laten maken.

Okay Studios

Our
clients