TV COMMERCIAL LATEN MAKEN GORREDIJK

What's your story?

TV Reclame laten maken Gorredijk

TV reclames laten maken Gorredijk TV commercial laten maken Gorredijk

Dat ene moment, dat ene specifieke shot. Zo klein in haar vorm, maar zo groots in haar betekenis. Een lach, een traan, ontroering en verwondering. Dat ene beeld dat meer zegt dan duizend woorden. Dat ene deurtje openen die niemand nog geopend heeft. Een onbewandeld pad op durven gaan met vertrouwen en lef, omdat we in heel ons wezen voelen dat we juist daar moeten zijn.
Dát is wat Okay Studios doet.” 
– Kaylee Meijer

tv commercials with a story.

Okay Studios is een veelzijdig videoproductiebedrijf dat op meeslepende wijze de kern van jouw bedrijf uitlicht. Door het laten creëren van TV commercials zorgen we ervoor dat jouw aanwezigheid op een unieke en levendige manier bij jouw klanten blijft hangen. Dit bereiken we door een wereld te creëren waarin zowel jij als ik worden geraakt.TV reclames laten maken Gorredijk

Onze expertise ligt in het produceren van TV reclames die direct het hart van jouw doelgroep aanspreken. We kiezen enkel voor projecten die ons eigen hart sneller doen kloppen. Met passie en uiterste professionaliteit brengen we storytelling video’s tot leven. We werken samen met vooraanstaande experts op elk gebied, van het opstellen van het script tot het componeren van de muziek, om hoogstaande kwaliteit te waarborgen.

Wat ons echt onderscheidt, is onze gave om verhalen te vertellen die emoties teweegbrengen. Zo kun jij deze emoties zelf ervaren en komen de beelden tot leven als in een bioscoop. Dit markeert onze unieke signatuur.

Dus, waarom zouden we niet gewoon alles net iets anders benaderen? Laten we samen nieuwe en creatieve wegen inslaan.TV reclames laten maken Gorredijk

TV Reclame laten maken Gorredijk

TV commercial laten maken Gorredijk

Volledige productie op maat gemaakt van het schrijven van het script tot aan de eindmontage.

Audio & Music Department

Van een professionele audiomix en sound design, naar gecomponeerde muziek met grote buitenlandse orkesten.

VFX & Colour Department

Van visuele filmeffecten tot cinematische filmlooks met elk detail op de juiste plek.

In-House Castingbureau

Voor allerlei type filmacteurs en actrices zonder buy-out kosten of agency fees.

TV COMMERCIAL LATEN MAKEN GORREDIJK

Wanneer heb je voor het laatst een commercial gezien die een diepe indruk op je achterliet? Misschien bracht het je aan het denken, liet het je lachen, of raakte het je op een emotioneel niveau. Ongeacht wat het was, het trok je volledig mee. Maar wat is het geheim achter deze commercials? Wat doen ze om jou te raken?

TV commercial laten maken Gorredijk

Our latest commercials

TV Reclame laten maken Gorredijk

Video afspelen

Commercial - #Allesgoed

WAAROM KIEZEN VOOR OKAY STUDIOS VOOR JOUW TV COMMERCIAL?

Met een rijke ervaring in het maken van TV-commercials, is Okay Studios jouw betrouwbare partner om jouw reclamefilm te ontwikkelen, van concept tot voltooiing. Van het smeden van het filmscenario tot het afronden van het project, we zetten altijd jouw doelen centraal. Ook gaan we verder door samen te denken over de marketingaspecten van de content. Bij ons ben je verzekerd van een complete aanpak die jouw merk en boodschap naar nieuwe hoogten brengt.

🎥 Op welke manier kunnen we dit boeiend presenteren in een meeslepend verhaal?

🎥 Hoe kunnen we de doelgroep het beste bereiken?

🎥 Hoe integreren we alle informatie op een ludieke wijze in de video?

Okay Studios staat altijd voor je klaar en we kijken er naar uit om samen te werken om te ontdekken hoe we jouw potentiële klanten het meest doeltreffend kunnen aanspreken. Naast TV commercials bieden we ook andere diensten aan, zoals Spoken Word Films, videoclips en online commercials & advertenties.

Hoe maken wij jouw TV commercial in 6 stappen?

TV commercial laten maken Gorredijk

1. Bak koffie!

In eerste instantie maken we graag uitgebreid kennis en houden we een gezamenlijke brainstormsessie om ideeën te verkennen, mogelijkheden te bespreken, de gewenste boodschap te definiëren en natuurlijk om meer over jullie te weten te komen!

2. Concept ontwikkeling

Na de inspirerende brainstormsessie nemen we de pen ter hand om de initiële ideeën te verfijnen, het concept verder uit te werken en uiteindelijk tot een definitief filmscenario te komen.

2. Filmen

En dan is het moment aangebroken... Na uitvoerig te hebben nagedacht over het concept, is het nu tijd om het daadwerkelijk tot leven te brengen op film. De cameraman, regisseur, acteurs en andere teamleden zijn gereed voor actie!

3. Montage

Nadat alle opnames zijn gemaakt, worden ze samengevoegd tijdens het montageproces. Beelden, kleuren en animaties worden harmonieus gecombineerd en vormen één geheel, terwijl we de finishing touch aanbrengen met titels en andere visuele elementen.

4. Audio & Muziek

Zodra de film voltooid is, wordt deze overgedragen aan onze audio-afdeling. Hier wordt met zorg de audiomix uitgevoerd, sound design toegepast en speciaal voor deze video wordt er originele muziek bedacht, geschreven en gecomponeerd, zonder gebruik te maken van bestaande muziekjes.​

5. Oplevering

Na de afronding is er ruimte voor feedback en dan is het moment eindelijk daar... Het magische eindresultaat. We kunnen nu LIVE gaan met de nieuwste TV commercial!

KOSTEN
TV COMMERCIAL
LATEN MAKEN

Wat zijn de prijzen voor het produceren van een TV commercial? Omdat elke commercial op maat wordt gemaakt, zijn de kosten afhankelijk van diverse factoren. Onze tarieven beginnen bij 7.500,- ex BTW en kunnen variëren per project. Wil je weten wat jouw TV commercial gaat kosten? Stuur ons een e-mail en geef antwoord op de volgende vragen:

🎥 Wat is de gewenste lengte van uw commercial? Bijvoorbeeld: 15, 30 of 60 seconden?

🎥 Verwacht u op meerdere locaties te filmen?

🎥 Bent u geïnteresseerd in een voice-over of geeft u de voorkeur aan professionele filmacteurs?

Vraag jouw offerte aan voor een TV commercial laten maken.

Okay Studios

Our
clients