TV COMMERCIAL LATEN MAKEN HEERHUGOWAARD

What's your story?

TV Reclame laten maken Heerhugowaard

TV reclames laten maken Heerhugowaard TV commercial laten maken Heerhugowaard

Dat ene moment, dat ene specifieke shot. Zo klein in haar vorm, maar zo groots in haar betekenis. Een lach, een traan, ontroering en verwondering. Dat ene beeld dat meer zegt dan duizend woorden. Dat ene deurtje openen die niemand nog geopend heeft. Een onbewandeld pad op durven gaan met vertrouwen en lef, omdat we in heel ons wezen voelen dat we juist daar moeten zijn.
Dát is wat Okay Studios doet.” 
– Kaylee Meijer

tv commercials with a story.

Okay Studios is een veelzijdig videoproductiebedrijf dat op meeslepende wijze de kern van jouw bedrijf blootlegt. Door het vervaardigen van TV commercials zorgen we ervoor dat jouw aanwezigheid op een unieke en bruisende manier bij jouw klanten blijft hangen. Dit bereiken we door een wereld te scheppen waarin zowel jij als ik geraakt worden.TV reclames laten maken Heerhugowaard

Onze expertise ligt in het creëren van TV reclames die direct het hart van jouw doelgroep aanspreken. We kiezen enkel voor projecten die ons eigen hart sneller doen kloppen. Met passie en uiterste professionaliteit brengen we storytelling video’s tot leven. We werken nauw samen met vooraanstaande experts op elk gebied, van het opstellen van het script tot het componeren van de muziek, om hoogstaande kwaliteit te waarborgen.

Wat ons werkelijk onderscheidt, is onze gave om verhalen te vertellen die emoties losmaken. Dit stelt jou in staat deze emoties zelf te ervaren en zorgt ervoor dat de beelden tot leven komen als in een bioscoop. Dit vormt onze unieke signatuur.

Dus, waarom zouden we niet gewoon alles net iets anders aanpakken? Laten we samen nieuwe en creatieve wegen bewandelen.TV reclames laten maken Heerhugowaard

TV Reclame laten maken Heerhugowaard

TV commercial laten maken Heerhugowaard

Volledige productie op maat gemaakt van het schrijven van het script tot aan de eindmontage.

Audio & Music Department

Van een professionele audiomix en sound design, naar gecomponeerde muziek met grote buitenlandse orkesten.

VFX & Colour Department

Van visuele filmeffecten tot cinematische filmlooks met elk detail op de juiste plek.

In-House Castingbureau

Voor allerlei type filmacteurs en actrices zonder buy-out kosten of agency fees.

TV COMMERCIAL LATEN MAKEN HEERHUGOWAARD

Heb je onlangs nog een commercial gezien die een emotionele snaar bij je raakte? Misschien heeft het je aan het denken gezet, een glimlach op je gezicht getoverd of je zelfs een brok in je keel bezorgd. Hoe dan ook, je werd er volledig door meegenomen. Maar wat is het geheim achter zulke commercials? Wat doen ze om jou te raken?

TV commercial laten maken Heerhugowaard

Our latest commercials

TV Reclame laten maken Heerhugowaard

Video afspelen

Commercial - #Allesgoed

WAAROM KIEZEN VOOR OKAY STUDIOS VOOR JOUW TV COMMERCIAL?

Met uitgebreide ervaring in het creëren van TV-commercials, staat Okay Studios klaar om jouw reclamefilm te ontwikkelen, van idee tot voltooiing. Van het bedenken van het filmscenario tot het afronden van het project, plaatsen we altijd jouw doelen voorop. Ook gaan we nog een stap verder door samen met jou te denken over de marketingaspecten van de content. Bij ons kun je rekenen op een allesomvattende aanpak die jouw merk en boodschap naar nieuwe hoogten tilt.

🎥 Op welke manier kunnen we dit op een boeiende manier presenteren in een meeslepend verhaal?

🎥 Hoe kunnen we de doelgroep optimaal bereiken?

🎥 Hoe kunnen we alle informatie op een creatieve manier in de video verwerken?

Okay Studios is altijd bereid om met jou te overleggen en we zijn enthousiast om samen te werken en te ontdekken hoe we jouw potentiële klanten het beste kunnen bereiken. Naast TV commercials bieden we ook aanvullende diensten aan, zoals Spoken Word Films, videoclips en online commercials & advertenties.

Hoe maken wij jouw TV commercial in 6 stappen?

TV commercial laten maken Heerhugowaard

1. Bak koffie!

In eerste instantie maken we graag uitgebreid kennis en houden we een gezamenlijke brainstormsessie om ideeën te verkennen, mogelijkheden te bespreken, de gewenste boodschap te definiëren en natuurlijk om meer over jullie te weten te komen!

2. Concept ontwikkeling

Na de inspirerende brainstormsessie nemen we de pen ter hand om de initiële ideeën te verfijnen, het concept verder uit te werken en uiteindelijk tot een definitief filmscenario te komen.

2. Filmen

En dan is het moment aangebroken... Na uitvoerig te hebben nagedacht over het concept, is het nu tijd om het daadwerkelijk tot leven te brengen op film. De cameraman, regisseur, acteurs en andere teamleden zijn gereed voor actie!

3. Montage

Nadat alle opnames zijn gemaakt, worden ze samengevoegd tijdens het montageproces. Beelden, kleuren en animaties worden harmonieus gecombineerd en vormen één geheel, terwijl we de finishing touch aanbrengen met titels en andere visuele elementen.

4. Audio & Muziek

Zodra de film voltooid is, wordt deze overgedragen aan onze audio-afdeling. Hier wordt met zorg de audiomix uitgevoerd, sound design toegepast en speciaal voor deze video wordt er originele muziek bedacht, geschreven en gecomponeerd, zonder gebruik te maken van bestaande muziekjes.​

5. Oplevering

Na de afronding is er ruimte voor feedback en dan is het moment eindelijk daar... Het magische eindresultaat. We kunnen nu LIVE gaan met de nieuwste TV commercial!

KOSTEN
TV COMMERCIAL
LATEN MAKEN

Vraag je je af wat de prijzen zijn voor het maken van een TV commercial? Aangezien elke commercial maatwerk is, kunnen de kosten variëren op basis van jouw individuele eisen. Onze tarieven starten bij 7.500,- ex BTW en kunnen per project verschillen. Wil je een nauwkeurige schatting krijgen van de kosten voor jouw TV commercial? Stuur ons een e-mail en beantwoord deze vragen:

🎥 Wat is de gewenste lengte van uw commercial? Bijvoorbeeld: 15, 30 of 60 seconden?

🎥 Verwacht u op meerdere locaties te filmen?

🎥 Bent u geïnteresseerd in een voice-over of geeft u de voorkeur aan professionele filmacteurs?

Vraag jouw offerte aan voor een TV commercial laten maken.

Okay Studios

Our
clients