TV COMMERCIAL LATEN MAKEN HELMOND

What's your story?

TV Reclame laten maken Helmond

TV reclames laten maken Helmond TV commercial laten maken Helmond

Dat ene moment, dat ene specifieke shot. Zo klein in haar vorm, maar zo groots in haar betekenis. Een lach, een traan, ontroering en verwondering. Dat ene beeld dat meer zegt dan duizend woorden. Dat ene deurtje openen die niemand nog geopend heeft. Een onbewandeld pad op durven gaan met vertrouwen en lef, omdat we in heel ons wezen voelen dat we juist daar moeten zijn.
Dát is wat Okay Studios doet.” 
– Kaylee Meijer

tv commercials with a story.

Okay Studios is een veelzijdig videoproductiebedrijf dat op meeslepende wijze de essentie van jouw bedrijf naar voren brengt. Door het creëren van TV commercials zorgen we ervoor dat jouw aanwezigheid op een unieke en levendige manier bij jouw klanten blijft hangen. Dit realiseren we door een wereld te creëren waarin zowel jij als ik worden geraakt.TV reclames laten maken Helmond

Onze specialisatie ligt in het maken van TV reclames die rechtstreeks het hart van jouw doelgroep raken. We selecteren enkel projecten waar ons eigen hart sneller van gaat kloppen. Met passie en uiterste professionaliteit geven we vorm aan storytelling video’s. We werken samen met vooraanstaande experts op elk gebied, van het opstellen van het script tot het componeren van de muziek, om hoogwaardige kwaliteit te waarborgen.

Wat ons werkelijk onderscheidt, is onze gave om verhalen te vertellen die emoties teweegbrengen. Dit stelt jou in staat deze emoties zelf te ervaren en zorgt ervoor dat de beelden tot leven komen als in een bioscoop. Dit vormt onze unieke signatuur.

Dus, waarom zouden we niet gewoon alles net iets anders benaderen? Laten we samen nieuwe en creatieve paden bewandelen.TV reclames laten maken Helmond

TV Reclame laten maken Helmond

TV commercial laten maken Helmond

Volledige productie op maat gemaakt van het schrijven van het script tot aan de eindmontage.

Audio & Music Department

Van een professionele audiomix en sound design, naar gecomponeerde muziek met grote buitenlandse orkesten.

VFX & Colour Department

Van visuele filmeffecten tot cinematische filmlooks met elk detail op de juiste plek.

In-House Castingbureau

Voor allerlei type filmacteurs en actrices zonder buy-out kosten of agency fees.

TV COMMERCIAL LATEN MAKEN HELMOND

Overweeg het laatste moment dat een commercial echt bij je binnenkwam. Het zou je hebben laten nadenken, je een glimlach hebben bezorgd of zelfs ontroerd hebben. In ieder geval trok het je volledig in zijn verhaal. Maar wat maakt deze commercials zo gedenkwaardig? Wat is hun geheim om jou te raken?

TV commercial laten maken Helmond

Our latest commercials

TV Reclame laten maken Helmond

Video afspelen

Commercial - #Allesgoed

WAAROM KIEZEN VOOR OKAY STUDIOS VOOR JOUW TV COMMERCIAL?

Met een schat aan ervaring in het maken van TV-commercials, is Okay Studios jouw betrouwbare partner om jouw reclamefilm te realiseren, van concept tot voltooiing. Van het opzetten van het filmscenario tot het afronden van het project, we stellen altijd jouw doelen centraal. Ook gaan we verder door samen te denken over de marketingaspecten van de content. Bij ons ben je verzekerd van een complete aanpak die jouw merk en boodschap naar nieuwe hoogten tilt.

🎥 Op welke manier kunnen we dit aantrekkelijk presenteren in een meeslepend verhaal?

🎥 Hoe kunnen we de doelgroep optimaal bereiken?

🎥 Hoe integreren we alle informatie op een speelse wijze in de video?

Okay Studios is altijd beschikbaar om met jou te brainstormen en we kijken ernaar uit om samen te werken en te ontdekken hoe we jouw potentiële klanten het meest effectief kunnen aanspreken. Naast TV commercials bieden we ook andere diensten aan, zoals Spoken Word Films, videoclips en online commercials & advertenties.

Hoe maken wij jouw TV commercial in 6 stappen?

TV commercial laten maken Helmond

1. Bak koffie!

In eerste instantie maken we graag uitgebreid kennis en houden we een gezamenlijke brainstormsessie om ideeën te verkennen, mogelijkheden te bespreken, de gewenste boodschap te definiëren en natuurlijk om meer over jullie te weten te komen!

2. Concept ontwikkeling

Na de inspirerende brainstormsessie nemen we de pen ter hand om de initiële ideeën te verfijnen, het concept verder uit te werken en uiteindelijk tot een definitief filmscenario te komen.

2. Filmen

En dan is het moment aangebroken... Na uitvoerig te hebben nagedacht over het concept, is het nu tijd om het daadwerkelijk tot leven te brengen op film. De cameraman, regisseur, acteurs en andere teamleden zijn gereed voor actie!

3. Montage

Nadat alle opnames zijn gemaakt, worden ze samengevoegd tijdens het montageproces. Beelden, kleuren en animaties worden harmonieus gecombineerd en vormen één geheel, terwijl we de finishing touch aanbrengen met titels en andere visuele elementen.

4. Audio & Muziek

Zodra de film voltooid is, wordt deze overgedragen aan onze audio-afdeling. Hier wordt met zorg de audiomix uitgevoerd, sound design toegepast en speciaal voor deze video wordt er originele muziek bedacht, geschreven en gecomponeerd, zonder gebruik te maken van bestaande muziekjes.​

5. Oplevering

Na de afronding is er ruimte voor feedback en dan is het moment eindelijk daar... Het magische eindresultaat. We kunnen nu LIVE gaan met de nieuwste TV commercial!

KOSTEN
TV COMMERCIAL
LATEN MAKEN

Wat is de prijs van een op maat gemaakte TV commercial? Aangezien elke commercial uniek is, kunnen de kosten variëren op basis van jouw specifieke wensen. Onze tarieven beginnen bij 7.500,- ex BTW en kunnen verschillen afhankelijk van het project. Wil je een exacte prijsopgave ontvangen voor jouw TV commercial? Stuur ons een e-mail en beantwoord de volgende vragen:

🎥 Wat is de gewenste lengte van uw commercial? Bijvoorbeeld: 15, 30 of 60 seconden?

🎥 Verwacht u op meerdere locaties te filmen?

🎥 Bent u geïnteresseerd in een voice-over of geeft u de voorkeur aan professionele filmacteurs?

Vraag jouw offerte aan voor een TV commercial laten maken.

Okay Studios

Our
clients