TV COMMERCIAL LATEN MAKEN HOEK VAN HOLLAND

What's your story?

TV Reclame laten maken Hoek van Holland

TV reclames laten maken Hoek van Holland TV commercial laten maken Hoek van Holland

Dat ene moment, dat ene specifieke shot. Zo klein in haar vorm, maar zo groots in haar betekenis. Een lach, een traan, ontroering en verwondering. Dat ene beeld dat meer zegt dan duizend woorden. Dat ene deurtje openen die niemand nog geopend heeft. Een onbewandeld pad op durven gaan met vertrouwen en lef, omdat we in heel ons wezen voelen dat we juist daar moeten zijn.
Dát is wat Okay Studios doet.” 
– Kaylee Meijer

tv commercials with a story.

Okay Studios is een veelzijdig videoproductiebedrijf dat op meeslepende wijze de kern van jouw bedrijf in de schijnwerpers plaatst. Door het ontwikkelen van TV commercials zorgen we ervoor dat jouw aanwezigheid op een unieke en levendige manier bij jouw klanten blijft hangen. Dit realiseren we door een wereld te creëren waarin zowel jij als ik worden geraakt.TV reclames laten maken Hoek van Holland

Onze specialiteit ligt in het produceren van TV reclames die direct het hart van jouw doelgroep aanspreken. We selecteren enkel projecten die ons eigen hart sneller laten kloppen. Met passie en uiterste professionaliteit geven we vorm aan storytelling video’s. We werken samen met toonaangevende experts op elk gebied, van het opstellen van het script tot het componeren van de muziek, om hoogwaardige kwaliteit te waarborgen.

Wat ons werkelijk onderscheidt, is onze gave om verhalen te vertellen die emoties oproepen. Hierdoor kun jij deze emoties zelf ervaren en zorgen we ervoor dat de beelden tot leven komen als in een bioscoop. Dit markeert onze unieke signatuur.

Dus, waarom zouden we niet gewoon alles net even anders aanpakken? Laten we samen nieuwe en creatieve wegen inslaan.TV reclames laten maken Hoek van Holland

TV Reclame laten maken Hoek van Holland

TV commercial laten maken Hoek van Holland

Volledige productie op maat gemaakt van het schrijven van het script tot aan de eindmontage.

Audio & Music Department

Van een professionele audiomix en sound design, naar gecomponeerde muziek met grote buitenlandse orkesten.

VFX & Colour Department

Van visuele filmeffecten tot cinematische filmlooks met elk detail op de juiste plek.

In-House Castingbureau

Voor allerlei type filmacteurs en actrices zonder buy-out kosten of agency fees.

TV COMMERCIAL LATEN MAKEN HOEK VAN HOLLAND

Herinner je je nog de laatste keer dat een commercial je echt raakte? Misschien heeft het je laten nadenken, heeft het je laten lachen of zelfs een emotionele reactie uitgelokt. Hoe dan ook, je werd er volledig door meegesleept. Maar wat maakt deze commercials zo treffend? Wat doen ze om jou te raken?

TV commercial laten maken Hoek van Holland

Our latest commercials

TV Reclame laten maken Hoek van Holland

Video afspelen

Commercial - #Allesgoed

WAAROM KIEZEN VOOR OKAY STUDIOS VOOR JOUW TV COMMERCIAL?

Met uitgebreide ervaring in het creëren van TV-commercials, staat Okay Studios klaar om jouw reclamefilm te ontwikkelen, van concept tot voltooiing. Van het vormgeven van het filmscenario tot het afronden van het project, plaatsen we altijd jouw doelen voorop. Bovendien gaan we een stap verder door samen met jou te denken over de marketingaspecten van de content. Bij ons kun je rekenen op een alomvattende aanpak die jouw merk en boodschap naar nieuwe hoogten tilt.

🎥 Op welke manier kunnen we dit op een boeiende wijze presenteren in een meeslepend verhaal?

🎥 Hoe kunnen we de doelgroep optimaal bereiken?

🎥 Hoe kunnen we alle informatie op een ludieke manier in de video verwerken?

Okay Studios staat altijd klaar om met jou te brainstormen en we zijn enthousiast om samen te werken en te ontdekken hoe we jouw potentiële klanten het beste kunnen aanspreken. Naast TV commercials bieden we ook andere diensten aan, zoals Spoken Word Films, videoclips en online commercials & advertenties.

Hoe maken wij jouw TV commercial in 6 stappen?

TV commercial laten maken Hoek van Holland

1. Bak koffie!

In eerste instantie maken we graag uitgebreid kennis en houden we een gezamenlijke brainstormsessie om ideeën te verkennen, mogelijkheden te bespreken, de gewenste boodschap te definiëren en natuurlijk om meer over jullie te weten te komen!

2. Concept ontwikkeling

Na de inspirerende brainstormsessie nemen we de pen ter hand om de initiële ideeën te verfijnen, het concept verder uit te werken en uiteindelijk tot een definitief filmscenario te komen.

2. Filmen

En dan is het moment aangebroken... Na uitvoerig te hebben nagedacht over het concept, is het nu tijd om het daadwerkelijk tot leven te brengen op film. De cameraman, regisseur, acteurs en andere teamleden zijn gereed voor actie!

3. Montage

Nadat alle opnames zijn gemaakt, worden ze samengevoegd tijdens het montageproces. Beelden, kleuren en animaties worden harmonieus gecombineerd en vormen één geheel, terwijl we de finishing touch aanbrengen met titels en andere visuele elementen.

4. Audio & Muziek

Zodra de film voltooid is, wordt deze overgedragen aan onze audio-afdeling. Hier wordt met zorg de audiomix uitgevoerd, sound design toegepast en speciaal voor deze video wordt er originele muziek bedacht, geschreven en gecomponeerd, zonder gebruik te maken van bestaande muziekjes.​

5. Oplevering

Na de afronding is er ruimte voor feedback en dan is het moment eindelijk daar... Het magische eindresultaat. We kunnen nu LIVE gaan met de nieuwste TV commercial!

KOSTEN
TV COMMERCIAL
LATEN MAKEN

Nieuwsgierig naar de tarieven voor het laten maken van een TV commercial? Elke commercial is op maat gemaakt, waardoor de kosten variëren op basis van jouw unieke behoeften. Onze prijzen starten bij 7.500,- ex BTW en kunnen verschillen per project. Wil je een gedetailleerde prijsindicatie ontvangen voor jouw TV commercial? Stuur ons een e-mail en beantwoord deze vragen:

🎥 Wat is de gewenste lengte van uw commercial? Bijvoorbeeld: 15, 30 of 60 seconden?

🎥 Verwacht u op meerdere locaties te filmen?

🎥 Bent u geïnteresseerd in een voice-over of geeft u de voorkeur aan professionele filmacteurs?

Vraag jouw offerte aan voor een TV commercial laten maken.

Okay Studios

Our
clients