TV Commercial laten maken

Okay Studios is gespecialiseerd in het maken van Reclamefilms en TV Commercials.

Vragen? Bel direct 06-21690036

TV Commercial laten maken Okay Studios, uw creatieve partner

Laat u eigentijds verassen door TV Commercial laten maken Okay Studios.

TV Commercial laten maken met een verhaal. Wanneer zag jij voor het laatst een commercial dat jou raakte? Wellicht liet het je nadenken, lachen of moest je heel even slikken. Je werd er in ieder geval helemaal in meegezogen. Maar, wat is nou het geheim achter deze commercials? Wat doen zij, om ervoor te zorgen dat jij geraakt wordt?

Het geheim ligt in storytelling. Het vertellen van een verhaal is de basis van een succesvolle film.

Tegenwoordig gaat het meer om de koopervaring dan om het product zelf. Mensen willen beleven, meegenomen worden in een emotie en verhaal. Het is daarom zó belangrijk om hen te laten zien wat je merk inhoudt in plaats van het alleen te vertellen.

Een ontworpen en geschreven script op basis van jullie input, een volledige filmcrew met camera, licht en hoogwaardig geluid, professionele acteurs, sound design, gebruik van high-end apparatuur. Een flinke dosis creativiteit en kunde. Dát is wat je kunt verwachten als je echt gaat voor een hoogwaardige kwaliteit commercial bij Okay Studios!

Ben jij benieuwd naar wat TV Commercial laten maken Okay Studios voor jou kun betekenen? Plan gratis en vrijblijvend jouw filmpitch afspraak in. Lees hier meer over door op de onderstaande button te klikken.

Gratis Filmpitch


TV Commercial laten maken


 • Storytelling Films
 • In-House Castingbureau
 • VFX & Colour Department
 • Audio & Music Department
 • Commercials
 • Reclamefilms
 • Videoclips
 • Videocampagnes
 • High end equipment
 • Award Winning Filmproductions

 • Vraag direct een offerte.

Stel geheel vrijblijvend uw vraag


  Ontvang vrijblijvend uw TV Commercial laten maken Okay Studios offerte

  Wat zijn de voordelen van TV Commercial laten maken Okay Studios

  Reclamebureau TV Commercial laten maken Okay Studios biedt vele voordelen.

  De TV Commercial laten maken Okay Studios realiseert het visitekaartje van uw bedrijf. TV Commercials zijn een positieve manier om uw bedrijf te laten zien aan de buitenwereld. Het heeft een enorm bereik en de campagne kan feilloos aansluiten op uw doelgroep. Het is natuurlijk de bedoeling dat uw publiek enthousiast wordt en zaken met u wil doen, of producten gaat kopen. Wat maakt uw bedrijf uniek? Wat is de boodschap? Wat is je achtergrond en wat wil je overbrengen? We werken graag met je samen om een indrukwekkende en eigentijdse TV Commercial te maken.

  Een TV Commercial moet iets met de kijker doen. Hij moet de kijker amuseren, emotioneren, in zijn hoofd achterblijven en/of actie laten ondernemen. Deze doelen zijn meteen het begin- en eindpunt van het videoproject. Daarom richt Okay Studios zich niet alleen op de productie maar op het hele plaatje. Van concept tot eindproduct.

  Een succesvolle commercial vereist een heel team van videoprofessionals om de hoogste kwaliteit te leveren in alles, van script tot regie. TV Commercial laten maken Okay Studios wilt hierbij graag uw creatieve partner zijn.

  Overige vragen? Bel nu 06-21690036

  Waar kan ik een professionele TV Commercial laten maken?

  Exclusieve TV Commercials worden ontworpen door de specialisten van Okay Studios

  Wil jij je doelgroep binnen enkele seconden prikkelen? Overweeg dan om een commercial te maken! Zo ontwikkelen we naast TV Commercials, ook online campagnes voor op social media en meer.

  Commercials van hoge kwaliteit inspireren uw publiek en zorgen ervoor dat ze meer willen weten over uw product of dienst. Als u een reclame- of promotiefilm heeft geproduceerd, kan deze geheel of gedeeltelijk geanimeerd zijn en ook on-the-floor worden opgenomen. Okay Studios is meer dan alleen een bureau. We denken met onze klanten mee gedurende het hele proces en herkennen de diverse kansen in de markt. En dit alles gecombineerd met een uitgebalanceerde muziekkeuze en een sterk verhaal. Uniek en krachtig om indruk te maken.
   

  Hoe gaan wij te werk bij TV Commercial Okay Studios

  • 1 Introduction

   Eerst willen we jou als persoon en het bedrijf goed leren kennen. Zodat we het filmscenario op de juiste manier kunnen gaan schrijven en uitwerken.
  • 2 Production

   We regelen alles van A tot Z om jouw script daadwerkelijk te kunnen gaan verfilmen. Denk aan geschikte locaties, acteurs, producten, planningen en draaiboeken.
  • 3 Shoot the film

   Are you ready? Set. Action! We verfilmen het scenario van jouw film. We komen met een volledige filmcrew van camera- licht en geluidsoperators en de acteurs.
  • 4 Editing

   Alle voorgaande processen komen nu samen in de montage. Met liefde maken wij jouw film nu helemaal af. Beeld, muziek, geluid, sound design en kleurbewerkingen. Let’s go!

  Reclamefilm laten maken door videocommunicatie

  Kies voor de exclusieve Reclamefilm laten maken van Okay Studios met nét dat beetje extra.

  Iedereen die tegenwoordig met marketing of communicatie bezig is weet het, videocampagnes werken. Toch is het voor veel bedrijven en organisaties lastig om met video aan de slag te gaan. Klassieke bedrijfsvideo's of dure commercials schieten en op YouTube zetten volstaat niet meer om online het verschil te maken. Reclamefilm laten maken Okay Studios gaat daarom op een heel andere manier om met online video's, ons doel? Videocommunicatie met impact.

  Wanneer Reclamefilm laten maken Okay Studios een commercial maakt, betekent dit dat een werk met impact gegarandeerd is. Wij zullen ons uitgebreid inleven in uw bedrijf zodat we optimaal kunnen samenwerken en de juiste sfeer kunnen overbrengen. Geen zorgen. Wij doen het werk en zetten uw input om in een succesvolle commercial. Dankzij onze expertise kunt u snel video's maken waar uw publiek niet omheen kan. Zowel op tv als in online campagnes. Ben jij klaar voor de volgende stap? Okay Studios staat met het hele team voor u klaar.

  Wat zijn de kosten om een reclamefilm te laten maken?

  Reclamefilm laten maken door Okay Studiosis geen standaard viedeoproductiebedrijf

  Video is dé manier om content op een toegankelijke manier te verspreiden. Veel bedrijven en organisaties realiseren zich dit. Toch zien we maar al te vaak dat video’s gemaakt worden in functie van de nood die er op dat ogenblik is. Daarbij wordt er te weinig rekening gehouden met een strategie op iets langere termijn. Er is geen kant-en-klare oplossing voor het starten van een bedrijf in de video-industrie. Veel hangt af van je doelen, doelgroep en de boodschap die je wilt overbrengen. Ik kan dus niet zeggen dat deze ene video altijd zal werken.

  Wat we wel weten is dat het effect van videocommunicatie groter is wanneer we er bewust voor kiezen om over een langere periode in meerdere video's te communiceren, in plaats van erover te communiceren via 1 reclamefilm. Een serie van reclamefilms die niet alleen de juiste boodschap overbrengt, maar ook makkelijk vindbaar is en waarbij herhaling de kracht van de reclame is.

  Maatwerk TV Commercials realiseert Okay Studios door continu te zoeken naar de perfecte balans tussen uw wensen als klant en de wow-factor van uw doelgroep

  Wat kost een TV Commercial laten maken?

  Hoeveel zijn de kosten voor een commercial maken Okay Studios en waardoor wordt dit beïnvloed.

  De kosten van een tv commercial bestaan uit twee delen. Ten eerste de productiekosten en vervolgens de uitzendkosten. De productiekosten zijn doorgaans lager dan de uitzend kosten. De productie kosten van een professionele landelijke tv commercial liggen tussen de €10.000,- en €35.000,-

  De kosten worden bijvoorbeeld gebaseerd op:
  - Crew (camera-, licht-, geluidsoperator)
  - Regisseur en assistentie
  - Cast (casting van acteurs/actrices/figuranten)
  - Apparatuurkosten
  - Transportkosten
  - Aantal draaiuren
  - Aantal montageuren
  - Gecomponeerde muziek
  - Sound design
  - Visuele effecten en meer

  Een professionele reclame commercial door Okay Studios is altijd maatwerk.

  Bij Reclamefilms laten maken Okay Studios zijn wij gespecialiseerd in het realiseren van creatieve en eigentijdse TV reclamefilms.

  Wij kunnen ons voorstellen dat je geen idee hebt van de kosten voor jouw film en daarom willen we je de mogelijkheid bieden om gratis een offerte op te laten stellen. Hiervoor hebben we 6 korte vragen bedacht, om je een zo goed mogelijke schatting te geven van de kosten van jouw film, zou je deze willen invullen?

  Binnen 2 werkdagen ontvang jij jouw offerte in de mailbox.

  Direct offerte aanvragen Overige vragen? Bel nu direct

  Professionele TV Commercials door de specialisten van Okay Studios

  Ons werkgebied


  TV Commercial maken Okay Studios kunt u inschakelen voor projecten door geheel Nederland

  Laat Reclamefilms en TV Commercials maken door de professionals van Okay Studios. Wij werken door heel Nederland.

  Bijvoorbeeld in Amsterdam, Apeldoorn, Utrecht, Almere, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Maastricht, Groningen, Zwolle Staat uw woonplaats er niet bij? Neem gerust contact met ons op, geen probleem.

  Wat klanten vertellen over Reclamefilm laten maken Okay Studios


  15 beoordelingen met de hoogste score van 5.0

   

  Laat uw Reclamefilms, TV Commercials en Videocampagnes verzorgen door de professionals van TV Commercial maken Okay Studios. Wij werken door heel Nederland.