Videoclips

WITH A STORY.

videoclips
with a story.

Videoclips met een verhaal. Wanneer zag jij voor het laatst een videoclip die jij van begin tot het eind hebt afgekeken, omdat je werd meegezogen in het verhaal? Wat doen zij, om te zorgen dat jij geraakt wordt? Maar, wat is nou het geheim? Wat doen zij, om ervoor te zorgen dat jij geraakt wordt? Het geheim ligt in storytelling. Het vertellen van een verhaal is de basis van een unieke videoclip. Toen ik zelf persoonlijk de videoclip zag van ‘Jeff Buckley – I know It’s over’ kon ik niet stoppen met kijken. Een ontzettend mooi en ontroerend verhaal, mooie kaders, belichting en het versterkt echt de tekst van de muziek. Kijk maar eens :-).

 

Een ontworpen en geschreven script op basis van jullie input, een volledige filmcrew met camera, licht en hoogwaardig geluid, professionele acteurs, sound design, gebruik van high-end apparatuur. Een flinke dosis creativiteit en kunde. Dát is wat je kunt verwachten als je echt gaat voor een hoogwaardige kwaliteit videoclip bij Okay Studios!

Ben jij benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan gratis en vrijblijvend jouw filmpitch afspraak in. Lees hier meer over door op de onderstaande button te klikken.

 

What can we do for you?

✓ Een videoclip ontwikkelen van A tot Z. Het bedenken en schrijven van het script tot aan de final oplevering van de videoclip in diverse formaten en resoluties.

✓ De volledige pre-productie: vergaderingen, contact, planningen, draaiboeken en het regelen van filmlocaties en/of een studio, 

✓ Professionele filmacteurs casten en inplannen, zonder hele hoge buy-out of agency kosten (mits het voor televisie is) of jou/jullie zelf in beeld laten spelen.

✓ Specifieke houten producten op maat laten bouwen. (denk aan een voetstuk voor je product, een tafel, kast e.d.)

 

check out some more projects

thinking outside
the box is our motto

Door het ‘op het oog’ onmogelijke, mogelijk te maken. 

Door in dat kortstondige moment waarop de kijker wordt meegenomen in het verhaal iemands wereld even stil te laten staan.

Of juist te verbreden.

Een ander perspectief te geven

Een verandering 

Een wake-up call

Het raakt.

En dan is de ultieme vraag: Is er een wereld die ik (nog) niet ken?

En dat is wat Okay Studios wil dat video doet.

how we work

1. Introduction

Eerst willen we jou als persoon en het bedrijf goed leren kennen. Zodat we het filmscenario op de juiste manier kunnen gaan schrijven en uitwerken.  

2. Production

We regelen alles van A tot Z om jouw script daadwerkelijk te kunnen gaan verfilmen. Denk aan geschikte locaties, acteurs, producten, planningen en draaiboeken. 

3. shoot the film

Are you ready? Set. Action!
We verfilmen het scenario van jouw film. We komen met een volledige filmcrew van camera- licht en geluidsoperators en de acteurs.

4. Editing

Alle voorgaande processen komen nu samen in de montage. Met liefde maken wij jouw film nu helemaal af. Beeld, muziek, geluid, sound design en kleurbewerkingen. Let’s go!

Our
clients

FAQ

Meest gestelde vragen & antwoorden.

Neehoor, helemaal niet zelfs.

We brainstormen samen over de inhoud van de muziek, de stijl en wie jij/jullie zijn als persoon en muzikant(en). Via deze weg kunnen wij concept ideeën bij jou voorleggen en wanneer we het daarover eens worden gaan we daadwerkelijk het script schrijven voor jouw videoclip.

Wij zijn echt gespecialiseerd in storytelling. Om een goede high-end videoclip te maken hebben we de juiste tijd, mensen en middelen nodig. Denk aan scenaristen, een locatie, eventueel filmacteurs, licht-, geluid en camera operators, assistenten en high-end filmapparatuur. 

We willen alles perfect doen. Elk klein detail dat je ziet in een film, daar is over nagedacht. Zelfs het hele kleine mini kaarsje rechts achterin of de hoeveelheid boeken in een boekenkast. Kijk maar
eens ;-).

De kosten voor een videoproductie is echt maatwerk, daarom is het lastig te bepalen wat jouw videoclip zal gaan kosten. We kunnen het klein en simpel houden, maar ook groots aanpakken. De kosten starten vanaf 5.000,-.

Wij richten ons echt op (online) commercials met hoge kwaliteit waarin ons starttarief per film rond de 5.000,- ligt. Dus bij ons kan dit niet.

Daarentegen hebben wij wel een ander label die zich minder richt op storytelling en meer op corporate video’s. Daar zou je een bedrijfsvideo kunnen bestellen tegen een lager tarief. Bekijk de website: www.okaymedia.nl

Met een videoclip is het niet mogelijk om 2 films per dag op te nemen.

Dit is erg afhankelijk vanuit welk concept we gaan werken. Gemiddeld duurt het maken van een commercial van A tot Z
4-6 weken.

Contact us