TV COMMERCIAL LATEN MAKEN ALMELO

What's your story?

TV Reclame laten maken Almelo

TV reclames laten maken Almelo TV commercial laten maken Almelo

Dat ene moment, dat ene specifieke shot. Zo klein in haar vorm, maar zo groots in haar betekenis. Een lach, een traan, ontroering en verwondering. Dat ene beeld dat meer zegt dan duizend woorden. Dat ene deurtje openen die niemand nog geopend heeft. Een onbewandeld pad op durven gaan met vertrouwen en lef, omdat we in heel ons wezen voelen dat we juist daar moeten zijn.
Dát is wat Okay Studios doet.” 
– Kaylee Meijer

tv commercials with a story.

Okay Studios is een allround videoproductiebedrijf die de kern raakt van jouw bedrijf door middel van storytelling. TV commercials laten maken zorgen ervoor dat jij ‘top of mind’ bent en blijft bij jouw klanten op een onderscheidende en ludieke manier. Dit doen wij door een wereld te creëren waarin eenieder zoals jij en ik worden geraakt.TV reclames laten maken Almelo

Wij maken TV reclames die het hart van jouw doelgroep raakt én wij maken alleen films die óns hart raakt. Stuk voor stuk zijn wij gepassioneerd en uiterst professioneel in het maken van storytelling video’s. We werken met de beste specialisten op ieder departement: van het schrijven van het script tot het componeren van de muziek.

De manier waarop we een verhaal vertellen, door jou de emoties laten voelen en de beelden cinematisch tot leven brengen is iets waar wij onderscheidend en uniek in zijn.

Zullen we alles gewoon net even iets anders doen? TV reclames laten maken Almelo

TV Reclame laten maken Almelo

TV commercial laten maken Almelo

Volledige productie op maat gemaakt van het schrijven van het script tot aan de eindmontage.

Audio & Music Department

Van een professionele audiomix en sound design, naar gecomponeerde muziek met grote buitenlandse orkesten.

VFX & Colour Department

Van visuele filmeffecten tot cinematische filmlooks met elk detail op de juiste plek.

In-House Castingbureau

Voor allerlei type filmacteurs en actrices zonder buy-out kosten of agency fees.

TV COMMERCIAL LATEN MAKEN ALMELO

TV Commercials met een verhaal. Wanneer zag jij voor het laatst een commercial dat jou raakte? Wellicht liet het je nadenken, lachen of moest je heel even slikken. Je werd er in ieder geval helemaal in meegezogen. Maar, wat is nou het geheim achter deze commercials? Wat doen zij, om ervoor te zorgen dat jij geraakt wordt?

Het geheim ligt in storytelling. Het vertellen van een verhaal is de basis van een succesvolle film.

Tegenwoordig gaat het meer om de koopervaring dan om het product zelf. Mensen willen beleven, meegenomen worden in een emotie en verhaal. Het is daarom zó belangrijk om hen te laten zien wat je merk inhoudt in plaats van het alleen te vertellen. 

Een ontworpen en geschreven script op basis van jullie input, een volledige filmcrew met camera, licht en hoogwaardig geluid, professionele acteurs, sound design, gebruik van high-end apparatuur. Een flinke dosis creativiteit en kunde. Dát is wat je kunt verwachten als je echt gaat voor een hoogwaardige kwaliteit commercial bij Okay Studios! TV commercial laten maken Almelo

Our latest commercials

TV Reclame laten maken Almelo

Video afspelen

Commercial - #Allesgoed

WAAROM JOUW TV COMMERCIAL LATEN MAKEN DOOR OKAY STUDIOS?

Met een schat aan ervaring in het creëren van TV-commercials, staat Okay Studios klaar om jouw reclamefilm te ontwikkelen van start tot finish. Van het smeden van het filmscenario tot het afronden van het project, stellen wij jouw doelen altijd voorop. Bovendien gaan we graag een stap verder door met je mee te denken over de marketingaspecten van de content. Bij ons ben je verzekerd van een allesomvattende aanpak die je merk en boodschap naar nieuwe hoogten tilt.

🎥 Op welke manier kunnen we dit aantrekkelijk presenteren in een meeslepend verhaal?

🎥 Op welke wijze bereiken we de doelgroep?

🎥 Hoe integreren we alle informatie op een ludieke wijze in de video?

Okay Studios is er voor jou en wij zullen altijd voor je klaarstaan om met je mee te denken en kijken hoe we jouw potentiële klanten het beste kunnen bereiken. Los van de TV commercials, leveren we ook nog andere diensten: Spoken Word Filmsvideoclips en online commercials & advertenties.

Hoe maken wij jouw TV commercial in 6 stappen?

TV commercial laten maken Almelo

1. Bak koffie!

In eerste instantie maken we graag uitgebreid kennis en houden we een gezamenlijke brainstormsessie om ideeën te verkennen, mogelijkheden te bespreken, de gewenste boodschap te definiëren en natuurlijk om meer over jullie te weten te komen!

2. Concept ontwikkeling

Na de inspirerende brainstormsessie nemen we de pen ter hand om de initiële ideeën te verfijnen, het concept verder uit te werken en uiteindelijk tot een definitief filmscenario te komen.

2. Filmen

En dan is het moment aangebroken... Na uitvoerig te hebben nagedacht over het concept, is het nu tijd om het daadwerkelijk tot leven te brengen op film. De cameraman, regisseur, acteurs en andere teamleden zijn gereed voor actie!

3. Montage

Nadat alle opnames zijn gemaakt, worden ze samengevoegd tijdens het montageproces. Beelden, kleuren en animaties worden harmonieus gecombineerd en vormen één geheel, terwijl we de finishing touch aanbrengen met titels en andere visuele elementen.

4. Audio & Muziek

Zodra de film voltooid is, wordt deze overgedragen aan onze audio-afdeling. Hier wordt met zorg de audiomix uitgevoerd, sound design toegepast en speciaal voor deze video wordt er originele muziek bedacht, geschreven en gecomponeerd, zonder gebruik te maken van bestaande muziekjes.​

5. Oplevering

Na de afronding is er ruimte voor feedback en dan is het moment eindelijk daar... Het magische eindresultaat. We kunnen nu LIVE gaan met de nieuwste TV commercial!

KOSTEN
TV COMMERCIAL
LATEN MAKEN

Wat zijn de tarieven voor een TV commercial laten maken? Een TV reclame is altijd maatwerk. Het is erg afhankelijk van jouw wensen en budget. Onze tarieven beginnen bij 7.500,- ex BTW en kunnen per project erg uiteenlopen. Wil je weten wat jouw TV commercial kost? Je kunt ons per mail alvast de volgende vragen beantwoorden:

🎥 Wat is de lengte van jouw commerical? Bijvoorbeeld: 15, 30 of 60 seconden?

🎥 Op hoeveel verschillende locaties verwacht je dat we gaan filmen?

🎥 Wil je werken met een voice-over of juist met professionele filmacteurs?

Bij het bepalen van het productieproces van de reclamefilm houden we rekening met zowel jouw budget als doelstellingen. Jouw wensen vormen altijd de kern van ons werk. Als je benieuwd bent naar de mogelijkheden binnen jouw budget, aarzel dan niet om vrijblijvend een offerte aan te vragen.

 

Vraag jouw offerte aan voor een TV commercial laten maken.

Okay Studios

Our
clients